Algoritmayı biliyorum, dediğinizi yapıcam sağolun.Bence C#'dan önce algoritma öğren. Dersleri nereden seyrettin bilmiyorum fakat baya izledim diyorsun. Eee o zaman neden bilmiyorsun?
Yardım etmek isteriz ama bildiğin halde neden sorduğunu anlamadım.
Eğer yazılım/bilgisayar mühendisliği düşünüyorsan her şeyi bırakıp sağlam bir üniversite kazanmaya bak. Yok, ben hobi olarak veya alaylı yazılımcı olarak hayatıma devam etmek istiyorum dersen en başta algoritma önemli.
O videolara bakmadan önce saçma sapan cümleler yaz. Hata vereceğini bildiğin kodu yaz gitsin. Mesela " ; " bu işareti koyma. "Acaba ben bunu unutursam nasıl olur?" şeklinde deneme yap. Sonra o videolara bakıp hiç bakmadan yapmaya çalış.
Komik bir şey mi söyledim?Komik mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.