Arkadaşlar konu kapanabilir, Pyhton ile başlayıp, kendimi, matematiğimi ve ingilizce seviyemi bayağı bir geliştirip, C# dilinin temellerini atıp, Unity 2D'ye başlayacağım. Yardımlarınız için teşekkürler.
Ben Java'yı ilk dilim olarak öğrenmeye çalıştığım için zorlanmışımdır. Hem durumu daha iyi anlatması açısından öyle dedim. İlk dil olarak pek uygun değil bana kalırsa.
Arkadaşlar konu kapanabilir, Pyhton ile başlayıp, kendimi, matematiğimi ve ingilizce seviyemi bayağı bir geliştirip, C# dilinin temellerini atıp, Unity 2D'ye başlayacağım. Yardımlarınız için teşekkürler.
Python'ı ne yapacaksın veri analizcisi misin? Herkes ne diye python öğrenme merakına giriyor bu kadar elinize hiçbir şey geçmeyecek ki. Git C# ile başla.
Python'ı ne yapacaksın veri analizcisi misin? Herkes ne diye python öğrenme merakına giriyor bu kadar elinize hiçbir şey geçmeyecek ki. Git C# ile başla.
Aynen, C# diline bakayım dedim başlangıçta, kanserin tüm türlerini geçirdim. Ben şöyle yapacağım:
Sırası ile Pyhton (Bayağı kendimi geliştireceğim) - C# dili (belki küçük bir website, belki küçük bir oyun/program)