EZİC AJANI
Centipat
Selam, eskiden böyle bir konu açtım, fakat tam istediğim cevabı alamadım. Kodlamaya nasıl başlamalıyım, nereden, hangi dil ile başlamalıyım. İngilizcem çok yok, ama eğer kafaya takarsam öğrenirim. Nasıl ve nereden başlamalıyım?
Selam, eskiden böyle bir konu açtım, fakat tam istediğim cevabı alamadım. Kodlamaya nasıl başlamalıyım, nereden, hangi dil ile başlamalıyım. İngilizcem çok yok, ama eğer kafaya takarsam öğrenirim. Nasıl ve nereden başlamalıyım?
İlk önce robot kodlamayı dene internett ardunip ile kodlanan robotlarla kodlama dene.
Bunun gibi binlerce konu açıldı şakasız. Onlara bakarak başlayabilirsin.
İlk önce ingilizce öğrenmek ile başlayın. En basit kodlama dili python ile başlayın.Selam, eskiden böyle bir konu açtım, fakat tam istediğim cevabı alamadım. Kodlamaya nasıl başlamalıyım, nereden, hangi dil ile başlamalıyım. İngilizcem çok yok, ama eğer kafaya takarsam öğrenirim. Nasıl ve nereden başlamalıyım?
Python ile başlayabilirsiniz, bununla da Discord botu yapabilirsiniz.Selam, eskiden böyle bir konu açtım, fakat tam istediğim cevabı alamadım. Kodlamaya nasıl başlamalıyım, nereden, hangi dil ile başlamalıyım. İngilizcem çok yok, ama eğer kafaya takarsam öğrenirim. Nasıl ve nereden başlamalıyım?
Android studio ve Visual studio kullanırsınız.Amacım küçük programlar yazmak, minik 2D oyunlar yapmak vs. Hangi dil ve hangi uygulama ile başlamalıyım, daha çok ayrıntı verir misiniz?