Ensesine bir tane şaplak at aklı başına gelir kâmilin. Çok türedi son dönemde bunlar.
Hocam veriyi hiç gözünüzle gördünüz mü? Nasıl kullanıldığını sizi anlattılar mı? En basit SQL dosyasının kullanılacağı yer MySQL veri tabanıdır. Sorgu siteleri dediğiniz yer PHP ile yazılır. PHP de gidip PostgreSQL kullanacak halleri yok. MySQL kullanılıyorlar. Bilginiz var mı bilmiyorum fakat herkese laf söylemeseniz iyi olur derim.
Eki Görüntüle 1712330
Eki Görüntüle 1712331
2 veri tabanı ile de çalıştığım için biliyorum madem siz çok biliyorsunuz bildiklerinizi söyleyin öğrenelim.
Abicim ben siber güvenlik okuyorum zaten? XAMPP dedigin uygulama local host olusturmana yariyor onun SQL derleyicisinin adi MySQL sadece gelip burada MySQL dosyasiyla falan bulunuyor diyorsun bilmedigin o kadar belli ki YouTube'da panel nasıl kurulur diye yazip 2-3 video izlemissin insanlara burada ahkam kesiyorsun.
Kodlama değil bu mernıs verileri sızdırıldı eskiden ondan buluyorlar. Önemli bir şey değil sende korkut onu.
Hocam bana dediki ben o kadar kodlama yazılım öğrendim sadece kod yazdım bir şey sildim fixledim ve bir robotamı ne atmış bir robot vardı alt robot filan kodlamayı fixleyip oraya atmış.
Hocam bana dediki ben o kadar kodlama yazılım öğrendim sadece kod yazdım bir şey sildim fixledim ve bir robotamı ne atmış bir robot vardı alt robot filan kodlamayı fixleyip oraya atmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.