Kodlamayla insanların bilgileri nasıl bulunuyor?

Abicim ben siber güvenlik okuyorum zaten? XAMPP dedigin uygulama local host olusturmana yariyor onun SQL derleyicisinin adi MySQL sadece gelip burada MySQL dosyasiyla falan bulunuyor diyorsun bilmedigin o kadar belli ki YouTube'da panel nasıl kurulur diye yazip 2-3 video izlemissin insanlara burada ahkam kesiyorsun.

Öyle mi olmuş hocam. 1 yılı aşkındır bende SQL veri tabanları üzerinde çalışıyorum. En basit düşünebileceğiniz veri tabanı kullanılacak projeyi bile SQL üzerinde yapıyorum. Siber güvenlik okuman senin burada her bilgiye sahip olacağın anlamına gelmiyor. XAMPP üzerinde localhost MySQL bağlantısı oluşturup siteyi başka bir yerde açacak halleri yok. Usom ne diye duruyor. Hiç sitesine gidip zararlı bağlantılar kısmına baktınız mı? Çok bilgili olduğunuzu YouTube'a panel nasıl kurulur yazdığınız cümleden anladım zaten. Size de siber güvenlikte başarılar. Sonuçta localhost dışarısına çıkıp veri çekecekler çok güldüm hocam size.

Sizin dediğiniz gibi panel nasıl kurulur yazdım da cidden XAMPP MySQL kullanıyorlarmış. Çok güldüm halinize hocam. Bilginiz çok üst düzeymiş. Sizde izleyin belki inanırsınız hocam. Saygı duyuyorum size fakat böyle iddialaşmalara gelemiyorum. Ben oraya pgadmin uygulamasını atmışım demek ki PostgreSQL kullanmışım uygulamasını biliyorum. İkimizde bilgili olabiliriz fakat siz böyle beni ezmeye kalktıkça ben karşılık veririm ceza alırız bilginize. @pe3ah

Son düzenleme:
Kodlama değil bu mernıs verileri sızdırıldı eskiden ondan buluyorlar. Önemli bir şey değil sende korkut onu.

Hocam bana dediki ben o kadar kodlama yazılım öğrendim sadece kod yazdım bir şey sildim fixledim ve bir robotamı ne atmış bir robot vardı alt robot filan kodlamayı fixleyip oraya atmış.

Hocam bana dediki ben o kadar kodlama yazılım öğrendim sadece kod yazdım bir şey sildim fixledim ve bir robotamı ne atmış bir robot vardı alt robot filan kodlamayı fixleyip oraya atmış.

Panelci velet aklı sıra size hava atmaya çalışıyor hocam
Diğer arkadaşın da dediği gibi çakın ensesine bir şaplak aklı başına gelsin.

Yazılım öğrenirken şöyle lavukları görünce hayattan soğuyorum. Sakin sakin takılırken zargananın biri geliyor böyle bir gün birinin başına çok şey gelecek.

Bir programla en eski youtube yorumum bulmuştum şifremi yazıp. Kim Milyoner olmak istermiş. 2014. Linux üzerinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…