Köpeğime araba çarptı

Köpeğe çip niye takmıyorsunuz. Neden bakmıyorsunuz. Madem alıyorsunuz bakacaksınız o zaman. Bir köpeğe bakmak bu kadar zor mu ya? (!)
Suçunu bastırmaya çalışıyor. İnsan hata yapıp vurabilir ama özür falan diler. Ne ya bu, direk size suç atmış. Utanmasa makatına çip takın adım adım takip edin diyecek. Hakkınızı arayın. Köpek inşallah ölmemiştir.

Köpeğe çip niye takmıyorsunuz. Neden bakmıyorsunuz. Madem alıyorsunuz bakacaksınız o zaman. Bir köpeğe bakmak bu kadar zor mu ya? (!)
Suçunu bastırmaya çalışıyor. İnsan hata yapıp vurabilir ama özür falan diler. Ne ya bu, direk size suç atmış. Utanmasa makatına çip takın adım adım takip edin diyecek. Hakkınızı arayın. Köpek inşallah ölmemiştir.

Hocam ilk cümlenin sonuna (!) işaretini koyun bence. Hah tamam koymuşsunuz.

Köpeğinizin durumu iyi mi? Geçmiş olsun.

Öldü.
Manyak bunlar tövbe yarabbim. Köpek hava da mı almasın. Köpeğin durumu nasıl hocam çok geçmiş olsun. Hakkınızı bir şekilde arayın derim. Böyle diyemez çünkü. Hayvan hakları diye bir şey var. Yani sanırım.

Öldü.
Öldü maalesef.

Çarpan vicdansız telefon ile konuşuyordu, indi araçtan, baktı arabasına. Telefonla konuşmaya devam etti. Hakkımı savunmaya devam etmeyeceğim bir şey yapacakları yok maalesef.

Araç hasar almış diye mi baktı bir de? Yüzsüz. İnanılmaz sinir oldum gece gece. Şu adamı bulsanız Technopat Sosyal olarak dayağa gideceğiz. Şiddetten başka bir şey anlamaz bu iki yüzlü insanlar. Düzgün davranmak bile işe yaramıyor. Hem suçlu hem güçlü bir de size laf yetiştiriyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı