Köpekleri İnsanlar Oluşturmuştur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle bir köpeğin doğada hayatta kalma ihtimali nedir ki?
Ben de aynı şeyi diyorum zaten.
Sadece kurtlardan geldiğini düşünmüyorum.
Kim bilir? Belki de kurtlar köpeklerden gelmiştir.

Ben sadece dikkatimi çekiyor dedim. Konularınız benim ilgimi çekiyor anlamında.

Ben de aynı şeyi diyorum zaten.
Sadece kurtlardan geldiğini düşünmüyorum.
Kim bilir? Belki de kurtlar köpeklerden gelmiştir.
Bu cümle inanılmaz derecede mantıksız. Kim bilir deyip herhangi bir cümle uyduramayız kafamızdan. Çünkü öyle olmadığını kesin olarak biliyoruz.

Bu cümle inanılmaz derecede mantıksız. Kim bilir deyip herhangi bir cümle uyduramayız kafamızdan. Çünkü öyle olmadığını kesin olarak biliyoruz.
Kim bilir? Belki de tüm bildiklerimiz yanlıştır.
Daha fazla uzatmaya gerek yok kimse kimsenin düşüncesini değiştiremiyecek.

@HammerOfOrnn buna ben de pek ihtimal veremiyorum. Çünkü köpeklerin gidilebilen en geri soy ağacı kurtlara kadar inebiliyor. Ama kurtların çok daha eskiye gidebiliyor. Yani köpeğin kurttan daha eski bir akraba olma ihtimali düşükten de düşük bence. Ha düşüncedir saygı duyarım orası ayrı. Herkes fikrini söylemekte özgürdür benim için.

Ben sadece dikkatimi çekiyor dedim. Konularınız benim ilgimi çekiyor anlamında.
Master Losyon mudur nedir saçma sapan iftiralarda bulunmuş sen de benimde dikkatimi çekiyor demissin ister istemez sen de onun gibi düşünüyorsun diye anladim. Böyle değilse kusura bakma.

Kim bilir, belki yer çekimi gerçek değildir. Belki de bizi gök itiyordur.
Kimse kimsenin düşüncesini değiştiremez, ben böyle düşünüyorum

@BERWAR Bilgilendirici konular için sağ olun.
Umarım ironi yapmışsınızdır.

Master Losyon mudur nedir saçma sapan iftiralarda bulunmuş sen de benimde dikkatimi çekiyor demissin ister istemez sen de onun gibi düşünüyorsun diye anladim. Böyle değilse kusura bakma.
Sorun değil. Sonuçta hepimiz insanız☺

Tamam işte bu şimdiki köpek türleri son 300-400 yıldır var.
Belki de bunların genel adı köpektir. Kedilerde olduğu gibi. Kurt da bir köpek türüdür belki?
Kim bilir? Belki de tüm bildiklerimiz yanlıştır.
Daha fazla uzatmaya gerek yok kimse kimsenin düşüncesini değiştiremiyecek.
Şüphe etmek en güzeli. Belki bir zaman gelecek ve şimdi bildiğimiz birçok şeyin yanlış olduğu söylenecektir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…