Arkadaşlar bugün başımdan geçen ilginç bir olayı anlatmak istedim, sizin de görüşlerinizi almak isterim. Dün köye gitmiştim, yaylaya çıkmak istedim, arabayla çıktım, peşime köpekleri de taktım 2 köpek. Bir de köydeki tabancayı aldım, sonuçta tenha yerler. Neyse araba yolun tamamına çıkamıyor bir yere kadar çıktım (köprü olan yere kadar çıkıyor). Yanıma demlik çay falan almıştım, gözeden su doldurup çay yaptım peynir domates yedim. Olayın ilginç tarafına geliyorum, gelirken uzaktan bana doğru kara 4 kedi geldiğini gördüm, baktım kediler bana doğru geliyor, köpekleri tuttum (boğazlarında takılı tasmaya benzeyen dikenli koruma, kurtların boğmaması için yapılan bir şey) köpekleri oradan tuttum, neyse baktım kediler yaklaşıyor köpeklerden tık yok, normalde bırak kediyi en ufak şeyde havlayıp uyarırlar, zaten kediyi hemen boğuyorlar. Neyse başta uyanamadım kediler yaklaştıkça beni ürperti sardı. Benim jeton düştü köpekleri bıraktım demliği falan almadan o heyecanla hızlıca geri döndüm. Arabaya ulaşınca silahla havaya bir kaç el havaya sıktım. Arkama bakmadan köye gittim yengem demliği falan malzemeleri sordu, dereye düştü dedim. Sizce o köpekler neden o kedilere bir şey demedi (köpekler has kangal çok iriler kediye falan saldırıyorlar). Bir de kedilerin 4 de simsiyah aynıydı ve üzerime doğru geliyorlardı. Sizce olayın mantıklı açıklaması nedir, bu tarz hiç olay yaşamamıştım.