Kötü bir kız olayı

IyesilAdmI

Hectopat
Yer
Şanlıurfa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Lise 2'ye giden bir kardeşinizim. 4 haftadır bir kıza tutulmuşum ve ne yapacağımı bilmiyorum. Birkaç arkadaşıma daha söyledim bunu onlarında bu kız hakkında bildikleri varmış meğer. Bizim sınıftan bir arkadaşım da kıza teklif etmiş fakat kız reddetmiş. Kıza da bazı yakıştırmalar yapıyorlar(uygun olmayan yakıştırmalar).

Durum bu abilerim. Siz olsaydınız ne yapardınız?

Selametle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merak etme unutamam falan diyorsan yanılıyorsun. Daha karşına kimler kimler çıkacak..
Ah ah keşke öyle olsa. :D
Alışman lazım kardeşim o süreç boyunca zaten hiç bir kız gözüne batmaz, bu kızla yapabilir sevebilirim diyorsun fakat kendini kandırmaktan başka bir şey yapmıyorsun. Benim seçim şansım olmadı devam etmekle ilgili ama senin seçeneğin var ileride pişman olmayacağın bir karar vermeni isterim.

@Glitchy
@sedo0123
@apesh1t
@Sebastian Vettel
@Serpenos

Ergen bi liseliye cevap verdiğiniz için teşekkürler.

Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. İçime atmak da istemiyorum çünkü gerçekten saçlarım bile ağardı bu durumdan. Kız ile göz göze geldiğimde sanki gözlerinin içi gülüyordu. Yani onun da bana bir şey hissetiğini umuyorum.

Dünyaya bir daha gelemeyeceğiz, git söyle olumlu veya olumsuz sonucuna katlan yoksa yıllarca içinde kalır. İnsanların düşüncelerini sürekli kafaya takarsan, çok umursarsan mutsuz olan sen olursun. Kıza öyle söylemeleri kızın öyle olduğu anlamına gelmez. Ben lisedeyken birisi sevdiğime tahmin ettiklerimi dese, onu iyi bir döverdim. (Agresif birisiyim, biraz.)

@apesh1t
@MrClutchh
@Serpenos
@Sebastian Vettel
@Glitchy

Yardımlarınız için tekrar teşşekkür ederim arkadaşlar. Bir gelişme var fakat olumlu yönde değil. Kız beni red etti. Ayrıca bu kız ile ilgili çok ilginç bilgiler de öğrendim. Açıkçası peşini bırakmak istiyorum fakat babası sıkıntı çıkarıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı