yikikvecaresiz
Femtopat
Daha fazla
Buraya içimi dökmek için yazıyorum. Evet biliyorum; dünyanın en aptal insanıyım, ne kadar anlatacağım şeylerden pişman olsam da yapacak bir şey yok. Bu sene ilk defa üniversiteye gidiyorum. Şu an Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 1. sınıfım, ilk vize haftam geldi fakat ben bölümü umursamadığım için hiç ders çalışmadım. Keşke çalışsaydım, çok pişmanım fakat olanla ölmüşe çare yok; bursum var, yıl sonu yani iki dönem sonu ortalamam 2.00'ın altında olursa kesilecek. Ondan korkuyorum çünkü ailem burs çıktığında sevinmişti. Maddi durumumuz idare eder de olsa onlar için iyi bir şeydi ama ders çalışmadığım için ailemi anca mutsuz edeceğim. Finallere şu an 5 ya da 6 hafta var toparlayabilir miyim diye çok merak ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Bir şey demezseniz anlayışla karşılarım. Pek iyi değilim; pişmanlıktan ve üzüntüden bitmiş haldeyim, yarın da sınavım var fakat nasıl yapacağım? Ne yapacağım bilmiyorum. 33 sayfam var, az biliyorum fakat mental kalmadı artık vizelerden maksimum 40 bekliyorum 50 gelse havalara uçarım yani hani finallere 5 hafta kaldığını varsayarsak toparlanır mı? Bölümü umursamama sebebim ise hayatım boyunca son gece sınava hazırlanıp 60 70 alıp sınavlardan geçmemdi. Bu sefer patladım ve çok kötü patladım. Yardımcı olursanız sevinirim. Uzun yazdım, okumazsanız da canınız sağ olsun; okuyanların da vakitlerini çaldığım için özür dilerim.
Son düzenleyen: Moderatör: