Saltopat Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 3.982 Makaleler 10 Çözümler 12 6 Aralık 2020 #121 Aliosman Avci dedi: AAA'a nasıl bilmezsiniz hocam oyun bilgisayarı GTA V Ultra ayarda açıyor (sadece açıyor ona da şükretmek gerek) Genişletmek için tıkla... Gelecekten aldığım bilgilere göre Cyberpunk'u bile Ultra ayarlarda açıyormuş(!) Hatta MSI'a rakipmiş (!)
Aliosman Avci dedi: AAA'a nasıl bilmezsiniz hocam oyun bilgisayarı GTA V Ultra ayarda açıyor (sadece açıyor ona da şükretmek gerek) Genişletmek için tıkla... Gelecekten aldığım bilgilere göre Cyberpunk'u bile Ultra ayarlarda açıyormuş(!) Hatta MSI'a rakipmiş (!)
dogant Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 6.833 Makaleler 33 Çözümler 44 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #122 En kaliteli markalardan birinin adının Apple (elma) olması...
TylerRed Picopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 7 7 Aralık 2020 #123 4 yıldır aynı Frisby mauseyi kullanıyorum hala çok memnunum o zaman 80 TL ye almıştım şuan 320 TL. Aynı şekilde Tigoes marka klavyem de hala taş gibi .
4 yıldır aynı Frisby mauseyi kullanıyorum hala çok memnunum o zaman 80 TL ye almıştım şuan 320 TL. Aynı şekilde Tigoes marka klavyem de hala taş gibi .