Kötü örnek olan KPOP fanları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Koreliler zayıf ırk olarak canlanıyor aklımda sırf şu insanlar yüzünden.
1658751488440.png

Koreliler güçlü mü? Kore neresi asker?

Dostum daha dün toxic kpop fanlarını eleştiren bir video yapmıştım video 20.000 filan izlendi yorumlar kpopçu doluydu aklı başında olanlar anladı videoyu diğerleri direk küfürlerle karşılık verdi bayağı iyi oldu etkileşim filan arttı bir de zeka seviyeleride belli oldu o yorumlardan sonra.
Video linki atabilir misiniz?

Eki Görüntüle 1463400
Koreliler güçlü mü? Kore neresi asker?

Fotoğrafta ki kişiyi biliyorum ama demek istediğinizi anlamadım. Yani koreliler zayıf değil dünya da önemli bir konumdalar.

Hocam ana babaların ilgilenmemesinden dolayı oluşmuş 3 IQ oksijen israfı gelecek TR için tehdit oluşturabilecek bir gerzekler ordusu uzak durun derim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu benim video.

Konuşunca anlıyorsun nasıl insan olduklarını bana birisinin arkadaş zihin özürlüsü bağışlarınızı bekliyoruz … yazdığını hatırlıyorum halbuki ortada bütün kitleyi eleştiren bir video yok, toxicleri eleştirmiştim okuduklarınıda anlamıyorlar ha bir de güldüğüm yorum şuydu “herke(z) böyle değil demiycem, size göre herke(z) aynı zaten, çok da ****** alamksmssmsms” sonuna random atmış bir de. Size göre herkes aynı zaten diyor, açıkça yazıyor orada zaten sadece toxiclere dediğim.

Fight club fanları bile bu kadar değil. Birinci kural dövüş kulübünden söz etmemek. Tyler Durden fanları da var. Onlar gibi olmak isterlerse faşist saldırılar olur. Eskisi gibi sağcı solcu olayları falan olur.

Bu toxic fanlara Allah akıl fikir versin.

Youtube Shorts bunlarla dolmuş resmen.

Fight club fanları bile bu kadar değil. Birinci kural dövüş kulübünden söz etmemek. Tyler Durden fanları da var. Onlar gibi olmak isterlerse faşist saldırılar olur. Eskisi gibi sağcı solcu olayları falan olur.

Bu toxic fanlara Allah akıl fikir versin.
E moruk Tyler Durden çok havalı ê. (!)

Youtube Shorts bunlarla dolmuş resmen.
Tiktok ise onların mekanı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı