Kötü Power Supply ile idare edilir mi?

Akım korumalı priz alacağım. Windows kurmaya çalışıyorum şu anda bir sıkıntı oluyor.

Ne sıkıntısı ve akım korumalı priz bir işe yaramaz elektronik cihazların yüksek akım ve voltaja maruz kalmasını engellemeye yarar PSU yük altında ne olacaksa tekrar olur

Sıkıntı nedir ve güzelim sistemi berbat etmeyin FSP Hyper Pro 550 watt alın

Merhaba 1-2 saat önce sistem sipariş ettim ama Power Supply'a bakmadım. Atom v2v650W diye bir PSU varmış. Leş gibi olduğunu biliyorum ama iptal edemiyorum onaylandığı için. Akım korumalı prizle 1-2 ay idare eder mi? Elektrik kesilince sorun yaşar mıyım?

Hocam eve geldiğinde kutusuyla birlikte iade edin. Çernobil falan yaşanır mazallah.

Ne sıkıntısı ve akım korumalı priz bir işe yaramaz elektronik cihazların yüksek akım ve voltaja maruz kalmasını engellemeye yarar PSU yük altında ne olacaksa tekrar olur

Sıkıntı nedir ve güzelim sistemi berbat etmeyin FSP Hyper Pro 550 watt alın

İlgili konuyu açtım, yardımcı olmak isterseniz linki aşağıda hocam.

Harbiden Atom gibi bir şeye benziyor. İade şansın varsa et. Yoksa bir süre idare eder seni.

Kartta limit kalmadı, kalsaydı direkt siparişini vereceğim NZXT 550W'ı. 1 ay beklemem gerekli.

Tam olarak 1 dakika önce elektrikler gitti kalpten gidiyordum 🤣

Son düzenleme:
İlgili konuyu açtım, yardımcı olmak isterseniz linki aşağıda hocam.

Kartta limit kalmadı, kalsaydı direkt siparişini vereceğim NZXT 550W'ı. 1 ay beklemem gerekli.

Tam olarak 1 dakika önce elektrikler gitti kalpten gidiyordum 🤣

PC açıkken gittiyse sıkıntı yaratır ilerleyen zamanlarda bunun PSU ile alakası yok ama.

Bir şey olursa da can sağ olsun boşuna 1 yıl ek garanti almadım 😁
Hocam aynı durumdayım bende psu ya bakmadım.sizce 1 ay idare edermi fazla yük altına sokmıyacağım 1 ay dayansa yeter sonra degistiririm

Hocam eve geldiğinde kutusuyla birlikte iade edin. Çernobil falan yaşanır mazallah.
Sizce 1 ay idare edermi fazla yük altına sokmıyacağım günde 2 3 saat takılırım oyun açmıyacağım

Dosya Ekleri

• 20230805_151114.jpg
    20230805_151114.jpg
    165 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı