Kötü sınıf için ne yapılabilir?

Velini alıp okula gidin, sınıfını değiştir. Böyle vitaminsizler çekilmez valla eğer tanıdıkları varsa o sınıfta oraya da gitmezsin, istediğin sınıfa git.
İstediğim sınıfa vermiyorlar sanki zor bir şeymiş gibi, nefret ediyorum bunlardan ilkokul arkadaşlarımla mesela çok iyi anlaşırız karşılaşsak direkt selam verirler ama bunlarla göz göze gelmek bile istemiyorum.

İstediğim sınıfa vermiyorlar sanki zor bir şeymiş gibi, nefret ediyorum bunlardan ilkokul arkadaşlarımla mesela çok iyi anlaşırız karşılaşsak direkt selam verirler ama bunlarla göz göze gelmek bile istemiyorum.

Dilekçe yaz ve ilçe milli eğitim müdürlüğüne gönder. Bak bakalım yapmıyorlar mı değişikliği.

Dilekçe yaz ve ilçe milli eğitim müdürlüğüne gönder. Bak bakalım yapmıyorlar mı değişikliği.
Aileme diyorum sende takıntı hastalığı var taktın bu sınıfa deyip duruyor gerçekten sinirim bozuluyor. İşe yarar mı?

Yok alırlar. Çünkü başka mahallede oturan başka mahallede okuyabilir açıkçası.
9-10 Dakika yürüme mesafesinde.

Müdüre o kadar dedik fakat zar zor sınıf değiştirmeyi yaptı o da okul başladıktan sonra, yok Yusuf Tekin sınıf değiştirmeyi falan kaldırdı deyip bahane sunuyor. Sınıf öğretmeni de bir şey yapmıyor anca bir daha yapmayın şöyle şeyler diyor fakat bizim sınıf yerinde durmuyor. Başka okul biraz uzak, adresten dolayı almamazlık yapabilirler mi?

Okuldan kaçsam sınıfta kalır mıyım?
Kalırsın tabiki eğer okulun bir kütüphanesi falan varsa annen gelsin konuşsun seni kütüphaneye alsınlar geçen sene bizde bazı öğrencilere öyle yapmışlardı sürekli kütüphanede sessiz ortamda çalışıyorlardı tabi ben yine kazana düşmüştüm o ayrı konu. ben bunu bizzat yaşamış birisi olarak kesinlikle çözüm bulmalısınız çünkü maymunlarla dolu bir sınıfta asla yks kazanılmıyor

Ailen belki olayı görmediği için sallama yapıyor anlıyorum seni. Dilekçeni yaz okul yönetimi bile ilgilenmiyor seninle yani.

Kendine grup oluştur, onlarla takıl. Sana bulaşırlarsa seninde arkanda insanlar olur. Birkaç sert ikazdan sonra bir daha da bulaşmazlar. Şikayet etmenin kesin sonucu olmuyor, kendin çöz olayı. Sana top atılıyorsa daha sert at.

Kesinlikle kavga et demiyorum. Manipüle et.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı