Kötü sistemle yüksek ranklara gelinebilir mi?

Ben çok iyi hatırlıyorum işlemcim Pentium E5700 2 çekirdekli ekran kartı çok dandik bir kart adını bile hatırlamıyorum tek hatırladığım 1 GB olması o sistemde CS:GO keleşe kadar çıktım sonra ban yedim maalesef.

Sanırım 40 60 70 FPS ile oynuyordum ama çoğunlukta 60 FPS'nin an altında oynuyorduk arkadaşlar ile.
 
Bir yere kadar. Elmas ligine gelince zorlaşıcaksınız.
Tabii bu engel değil 60Hz 70 FPS bilgisayarla immo 2'ye kadar cıkmıştım aynı şekilde CS:GO'da da supreme ulaşmıştım.
 
Dostlar Valorant oynuyorum şu an gümüş eloyum. Bu sezon rank kasmaya karar verdim. Bilgisayarım kötü değil fakat iyi de diyemem açıkçası... Ortalama 100 FPS alıyorum. Monitörüm de 60 Hz. Malum Valorant oynadığımız için işin içine smoke ve diğer FPS düşüren etkenler giriyor ve nadir de olsa kasabiliyor. Size sormak istediğim yüksek ranklarda oynamak için iyi bir bilgisayar gerekli midir?

60 FPS sabit(laptop) oynuyorum rankım PLAT3-DIA1 arası, FPS'in 60 altında ise rank kasman neredeyse imkansız gibi bir şey FPS'in sürekli düşük ise aim fightlara az çıkıp Support oynarsan iyi bir ranka ulaşabilirsin. Entry çok nadir oynarım smoke, flash oynayıp çıktım bu ranka ve solo kasmak yerine bir ekip bulup kasarsan çok hızlı çıkacaksın ve asla TR server girme...
 

Aşırı toxic oyuncular var.TR girdiğim zaman 10 maçımdan 8'inde takım bir el kötü oynasa ailevi, dini, ırki her türlü hakareti edebiliyor. Trol kısmını söylersem özellikle düşük ranklarda var adam benim smurf hesabım diyor,Jett Reyna kitliyor AFK kalıyor, chatten info veriyor, seni blocklamaya çalışıyor gibi gibi tabii çok düzgün insanlarda gelebiliyor onlar denk gelirse ne mutlu.
 

Geri
Yukarı