Köy için Superbox alınır mı?

• Konuyu başlatan Ivae
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.110

Ivae

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Yazılım kursu alıyorum ama 3 boyunca köyde olmam gerekiyor. Her gün 8 saate kadar bilgisayar başındayım, bana internet gerekiyor. Ben de çözümü Superbox'ta buldum. Sizce onu mu tercih etmeli miyim? İnternet düzgün çeker mi? Kaç Mbps'e kadar alabilirim veya sizin önerebileceğiniz bir sistem var mı? Teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba. Yazılım kursu alıyorum ama 3 boyunca köyde olmam gerekiyor. Her gün 8 saate kadar bilgisayar başındayım, bana internet gerekiyor. Ben de çözümü Superbox'ta buldum. Sizce onu mu tercih etmeli miyim? İnternet düzgün çeker mi? Kaç Mbps'e kadar alabilirim veya sizin önerebileceğiniz bir sistem var mı? Teşekkürler.
Superboxlar bildiğim kadarıyla çok çekmiyor.

Alınmaz. Onun yerine daha ucuz bir internet alabilirsiniz işinizi görecektir.

Sorarsanız konumda çekiyor mu çekmiyor mu, ona göre alırsınız. Superbox'lar daha çok işlek bölgelerde çekiyor.

Data hattı satın almak daha mantıklı. Turkcell telefonda cekerken Superbox cekmiyordu, oyle rezil bir cihazdi. 2019-2021 arasi koy gibi yerde kullanmıştım ben de.

Data hattı nedir? Bir de 3 aylık için gerekli mi?
Bildiğiniz telefon hatti ama internet icin kullaniliyor sadece. Superbox'ta da Turkcell size data hattı veriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı