Köy Yaşamı VS Şehir Hayatı

Hocam Türkiye'de köylerde altyapının A'sı, teknolojinin T'si yok maalesef. Yaşanılabilir gibi değil. Bizim köyde 3G bile çekmiyor inanabiliyor musun? İnternete giremiyorsun.

Bu nedir ki? Ankara/Etimesgut'ta yaşıyorum ve çoğu yerlerde 3G çekmiyor. Evin sadece salonu ve yatak odasında çekiyor. Tabi operatörümle de ilgili olabilir. Vodafone kullanıyorum.

Bu nedir ki? Ankara/Etimesgut'ta yaşıyorum ve çoğu yerlerde 3G çekmiyor. Evin sadece salonu ve yatak odasında çekiyor. Tabi operatörümle de ilgili olabilir. Vodafone kullanıyorum.
Hepsi aynı dumanın laciverti. Türkcell, Türk Telekom aynı rezil kalitede. Evde Türk Telekom çekmiyor diye diğer hattımı Türkcell'e geçirdim oda çekmiyor düzgün. 4 Mbps görmek için yatağın üstüne çıkmak lazım. Yeterli baz istasyonu yok, bütün nüfus 2-3 istasyona yükleniyor onlarda sözde istasyon. Teknolojik olarak araştırınca ne kadar kötü ve yetersiz olduğunu anlayacaksınız. 60 milyon insan desek yani gerçekten rezillik. Deprem oldu çöktü, dün ve bugün ramazan bayramı sebebiyle çöktü. Vodofone zaten kalitesiz berbat bir şirket olduğu için hiç eleştirmiyorum. Vodofone kullanıpta sorun yaşıyorum diyen adama diyecek bir şeyim yok çünkü Vodofone demek sorun demektir ve kalitesizlik demektir. Velhasılkelam köyde yaşayana, Allah sabır versin. Ülke berbat durumda ve gerçekten Türk Telekom'a kayyum atayıp kansız bedvilerin yani suudilerin elinden almak gerekiyor.

O bu değil de köydeki 65+ nineler kendi ailelerinden biri geldiğinde ne dedikodu yapıyorlar.

Rizedeyim. Köy hayatını savunuyorum ve çay topluyoruz, 8 tane tavuğumuz 6 tane orta boy civcivimiz var yemlerini veriyoruz. Yani çalışıyoruz köyde ama yine de köy güzel. Köyümüzde fiber altyapı da var. Yollar asfalt, ve etraf yeşillik. Beton çöplüğünde yaşamaktansa köyde yaşamayı tercih ederim. En azından temiz hava. Üstelik her köy bir değildir. Mesela bizim köyde tezek yada lağım kokusu yok. Hepsi yer altında. Kanalizasyon yapıldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
RTE memleketine tabi yapar, ben şehrin göbeğinde bakır altyapıyı zor buluyoruz. Bu nasıl köy ki fiber altyapı var? hangi köydensin? torpilin Allah'ını yapmışlar. Ben her köy aynı demedim ama sen top 10 köyden birisinde doğmuşsun şimdi geneli kıyaslayamazsın. Ben burdan kalkıp köylere gitsem sadece yoksulluk, işçilik, hayvancılık, tarım ile karşılaşırım. Adamların tek eğlencesi kart oynamak, nargile ve sigara içmek. Tezek kokmayan yere köy denmez. Bir yerin adlandırılması sadece nüfusuna göre yapılmaz, altyapı ve üstyapı kaliteleriyle adlandırılır.

Sevmediğim hayvanlar olmasaydı 2. yaşamdı. 1.Yaşam.

1.seçenek ama içinde huzur olacak arkadaş huzur yoksa alın beni holdingin başına koyun yine bir şeyler eksik kalır.

6 sene mi köy hayatı yaşayarak geçirmiş biri olarak şu an şehir de büyük stres ve zorluklak çekmekteyim.

Sağlığımın yerinde, sevdiklerimin yanımda olduğu her yerde yaşarım mutlu olabilmek şartıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…