Köyde nasıl gelişebilirim?

• Konuyu başlatan lensi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 50
  • Görüntüleme 2.722
Adam öteki sokakta koyun güdüyor bu İngilizce nasıl öğrenecek köyde bana anlatsana video seyrederek mi?
Valorant oynayan adamın interneti vardır heralde. Ayrıca Duolingo tarzı uygulamalar internet yemiyor. Kendim de yılın 3 ayını köyde geçiriyordum eskiden biliyorum nasıl bir yer olduğunu dağın başı değilse yapamayacağınız şey sayısı az.

Valorant oynayan adamın interneti vardır herhalde. Ayrıca Duolingo tarzı uygulamalar internet yemiyor. Kendim de yılın 3 ayını köyde geçiriyordum eskiden biliyorum nasıl bir yer olduğunu dağın başı değilse yapamayacağınız şey sayısı az.

Eğer video dersten bahsediyorsanız o hikaye İngilizce sadece konuşarak öğrenilebilir dolayısıyla köydeki altyapıyla da bu zor. Konuşmadan öğreneceğin İngilizce dahil çoğu dil ezberden ibarettir gelişime katkı sağlamaz. Bu arada şehirlerde dağın başında bulunabiliyor bilmiyorsanız söylemek istedim.

Eğer video dersten bahsediyorsanız o hikaye İngilizce sadece konuşarak öğrenilebilir dolayısıyla köydeki altyapıyla da bu zor. Konuşmadan öğreneceğin İngilizce dahil çoğu dil ezberden ibarettir gelişime katkı sağlamaz. Bu arada şehirlerde dağın başında bulunabiliyor bilmiyorsanız söylemek istedim.

Hocam o zaman bizde hiç öğrenmeyelim etrafımda İngilizce konuşan kimse yok. Birazcık yazmak için yazıyorsunuz gibi geliyor. Dağbaşı şehirde altyapı var dağbaşı köyde altyapı yok farkı bu.

Hocam o zaman bizde hiç öğrenmeyelim etrafımda İngilizce konuşan kimse yok. Birazcık yazmak için yazıyorsunuz gibi geliyor. Dağbaşı şehirde altyapı var dağbaşı köyde altyapı yok farkı bu.

Etrafında İngilizce konuşanın olmaması benim mi sorunum? Benim etrafımda var, beni alakadar etmez. Sen ilk kendine bak ondan sonra benim yazdığım yazıyı eleştir ben altyapısı iyi olan bir mahallede Zoom'da ders işleyeceğim diye neler yaşadım biliyor musun? Şehirde yaşayıp burada yorum yapmak kolay tabii. Adam eğitimi bıraktım geldim çiftçilik yapmaya diyor verebileceğiniz tavsiye İngilizce öğrenmek mi cidden?

İngilizce öğrenmek sadece köydekilere değil Türkiye'de her kesime verilebilecek genel ve klasikleşmiş bir tavsiyedir.

Yapabileceğin birçok şey var kitap al kitap oku, test çöz, yazılım çalış, spor yap. Sırf köyde olmanı bahane edip çalışmıyorsun.
Ulan her önüne gelene yazılım çalış diyenlere o kadar sinir oluyorum ki adam yürüyüş yapacam diyor yazılım yemek yiyeyim yazılım hava karardı yazılım arkadaş bütün dünya yazılım mühendisi olacak zaten bir meslek o var.

Çok abartıyorsunuz, yakınlarınızı direkt "cahil" diye küçümsüyorsunuz...

İngilizce öğrenmek için kimseye ihtiyacınız yok, internette konuşma pratiği yapabileceğiniz onlarca ücretsiz platform var.

Kitap okuyun, köyde olmak bir bahane değil.

Nuseir Yassin (Nas Daily) İsrail'deki Arap köylerinden birinde doğmuş, büyümüş. Kendisini geliştirip Harvard'a başvurmuş, kabul edilmiş. Sadece bir sözlük ve internet ile öğrenmiş İngilizceyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok abartıyorsunuz, yakınlarınızı direkt "cahil" diye küçümsüyorsunuz...

İngilizce öğrenmek için kimseye ihtiyacınız yok, internette konuşma pratiği yapabileceğiniz onlarca ücretsiz platform var.

Kitap okuyun, köyde olmak bir bahane değil.

Nuseir Yassin (Nas Daily) İsrail'deki Arap köylerinden birinde doğmuş, büyümüş. Kendisini geliştirip Harvard'a başvurmuş, kabul edilmiş. Sadece bir sözlük ve internet ile öğrenmiş İngilizceyi.

Köyde bağlantı olmadığı için derslere giremeyen öğrenciler vardı maalesef bu bir bahane tabii köye göre de değişen bir bahane.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı