Köyde nasıl gelişebilirim?

• Konuyu başlatan lensi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 50
  • Görüntüleme 2.727
Way anam babam bu adam bir harika, hayatımın yarısını biliyor ama hepsini yanlış biliyor.

Hocam bildiğiniz bilmece söylemişsiniz ben bu cümleden bir şey anlamadım ama anlamam da gerekmiyor gibi. Yani nereyi tutturdum nereyi tutturamadım kafamda deli sorular. Son dediğim kısım tutmayabilir ama başta söylediklerim Türkiye geneli olduğu için o kısım doğru olabilir.

Kendine kaliteli kitaplardan güzel bir kütüphane yap, spor yap. Spor olarak çift dumbell alıp hareketler yapabilirsin ve şınav, mekik, barfiks gibi şeyler yapabilirsin. Ek olarak orada dil vb. öğrenebilirsin. Varsa yanın da satranç vb. oynayabilirsin. Türkiye de kalmayacaksan yurt dışına gitmek için para biriktirebilirsin. Kaliteli güzel filmler izle, makaleler oku, kaliteli bilgi veren kanallar izle. Yani ucu uzayıp gider senin tercihin.

Merhaba bazı nedenlerden dolayı yazın köyde kışın şehirde yaşıyorum 16 yaşındayım.
Şehirde 3 4 ay kalıyorum ve çoğunlukla köyde yaşadığım, için artık kendimi cahil gibi hissediyorum. Sormak istediğim kendimi köyde nasıl daha geliştirebilirim? Kıyafetler bakımından falan falandan tam köye alıştım.

( Köyde yeni nesil sistem aldım arada oyun oynuyorum Valorant falan :d )
"Köylü milletin efendisidir."
Bu halkın neredeyse %10'u hâlâ köyde yaşıyor, onları tanımalısınız.
Dertleri var, cahil olabilirler fakat onları dinleyip anlamalısınız.
Spor yapın, soru çözün, kitap okuyun...

O nasıl olacak köyde? Keşke onunda detaylarını verseymişsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba bazı nedenlerden dolayı yazın köyde kışın şehirde yaşıyorum 16 yaşındayım.
Şehirde 3 4 ay kalıyorum ve çoğunlukla köyde yaşadığım, için artık kendimi cahil gibi hissediyorum. Sormak istediğim kendimi köyde nasıl daha geliştirebilirim? Kıyafetler bakımından falan falandan tam köye alıştım.

( Köyde yeni nesil sistem aldım arada oyun oynuyorum Valorant falan :d )

Kavgam okuyun sonra...(!)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı