Kol ve bilekler çok güçsüz

Günlük 100 şınav challangesi.

Süre sınırı yok. 24 saat içinde sadece 100 tane şınav çekmeye çalışıyorsun. İster 20x5 setten 100'e tamamla. İster 10x10 setten toplamda 100 şınav çek. Amaç tükenişe kadar giderek bir günde sadece 100 şınav çekmek. Kafana göre bu şınav sayısını arttırabilirsin, setlerdeki şınav sürelerini arttırabilirsin vs vs.

Doğru pozisyonda çektiğine emin ol. Ben çok güçsüzdüm 1 tane bile adamakıllı çekemezken bu challange ile 7-8 ayda şu anda 1.85 boy, 78 kiloyum. 40, 45 yaparım tek sette. Kesinlikle eğlenceli ve gelişimi gördükçe seni motive eden bir challange.

Tabii günlük 100 şınav programına 100, 200 tane IP atlama, yarım saat yürüyüş gibi şeyler de ekleyebilirsin. 1 ayda güç farkını hemen görürsün ve sıkılaşırsın. Sonrasında uzun vadede değişimi etrafındakiler de görür.

Tamamda şınav ve kol gücünüz arasında bağlantı olmadığını söylemek için dedim.

Fitness'a yazılabilirsin.

Var hocam nasıl yok, durduğum da kollarım bileklerim güç yetersizliğinden titriyor.

Göğsü çalıştırması doğru ama sadece göğsünü çalıştırmıyor sonuçta, bileklerin de güçlü olması lazım kilonu taşıyabilmek için.

Ağırlık antrenmanı yapıyorsanız önkol ve bilek ekleyin en basit çözüm.

Aynen öyle vücudu taşımıyor.

Süre sınırı yok. 24 saat içinde sadece 100 tane şınav çekmeye çalışıyorsun. İster 20x5 setten 100'e tamamla. İster 10x10 setten toplamda 100 şınav çek. Amaç tükenişe kadar giderek bir günde sadece 100 şınav çekmek. Kafana göre bu şınav sayısını arttırabilirsin, setlerdeki şınav sürelerini arttırabilirsin vs vs.

Doğru pozisyonda çektiğine emin ol. Ben çok güçsüzdüm 1 tane bile adamakıllı çekemezken bu challange ile 7-8 ayda şu anda 1.85 boy, 78 kiloyum. 40, 45 yaparım tek sette. Kesinlikle eğlenceli ve gelişimi gördükçe seni motive eden bir challange.

Tabii günlük 100 şınav programına 100, 200 tane IP atlama, yarım saat yürüyüş gibi şeyler de ekleyebilirsin. 1 ayda güç farkını hemen görürsün ve sıkılaşırsın. Sonrasında uzun vadede değişimi etrafındakiler de görür.

Varol deneyeceğim, bunlar dışında dambıl da var evde bunlar için de bir önerin var mı?

Şakasız diyorum her sette 5 tane çekerek hatta 2 olsun ya. 2 tane bile çeksen günde 100 yaptığın sürece gelişmeyi göreceksin taş gibi göğüs, kol yaparsın bu şekilde. Beslenme listenden şekerli yiyecekleri de cıkarırsan göbek de gider zamanla.

Varol deneyeceğim, bunlar dışında dambıl da var evde bunlar için de bir önerin var mı?

Dambıl ile çalışmak sanattır. :d

Çalıştıkça gelişimi görürsün fakat kullandığın dambıl sana hafif gelmeye başlayınca yükseltmen gerekiyor. En fazla 6,8 tekrar yapabileceğin ağırlıkta çalışman gerekiyor dambıl masraflı o yüzden evde ben mesela kendime 20, 25 kg dambıl tedarik edebilsem çok iyi olacak bulamadım.

Kendi vücut ağırlığın ile gelişmen daha az masraflı olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı