indirimcanavari
Picopat
Spor geçmişin olmadığını düşünürsek şişmansın. Yağlarından kurtul.Kolları güçlendirmek havalı dursun gibi bir amacım yok.
Yazmıştım açıklamaya belirteyim gene, 1.78 82-83 kiloyum.
Spor geçmişin olmadığını düşünürsek şişmansın. Yağlarından kurtul.Kolları güçlendirmek havalı dursun gibi bir amacım yok.
Şakasız diyorum her sette 5 tane çekerek hatta 2 olsun ya. 2 tane bile çeksen günde 100 yaptığın sürece gelişmeyi göreceksin taş gibi göğüs, kol yaparsın bu şekilde. Beslenme listenden şekerli yiyecekleri de cıkarırsan göbek de gider zamanla.
Dambıl ile çalışmak sanattır. :d
Çalıştıkça gelişimi görürsün fakat kullandığın dambıl sana hafif gelmeye başlayınca yükseltmen gerekiyor. En fazla 6,8 tekrar yapabileceğin ağırlıkta çalışman gerekiyor dambıl masraflı o yüzden evde ben mesela kendime 20, 25 kg dambıl tedarik edebilsem çok iyi olacak bulamadım.
Kendi vücut ağırlığın ile gelişmen daha az masraflı olacaktır.
dambılı falan boşver. Spora yazıl.Dambıl seçimim doğru mu bilmiyorum 3 ay önce aldım çift halin de her biri 5'er KG.
Spor geçmişin olmadığını düşünürsek şişmansın. Yağlarından kurtul.
Dambıl seçimim doğru mu bilmiyorum 3 ay önce aldım çift halin de her biri 5'er kg.
Kolları güçlendirmek havalı dursun gibi bir amacım yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.