Kola 10 TL Oldu!

Alkollere yapılan zamlar yetmedi şimdi milletin normal içtiği şeylere zam basıyorlar. Aslında iyi oluyor. Çaya zam gelmesi lazım. Malum tayfa en çok çay tüketimi yapıyor. Belki oy vermeyi bırakırlar :D

Şaka bir tarafa herkes zamlanan şeyleri protesto amaçlı almayı bıraksa, kapı kapı gezip satılan fiyatın yarısından satmazlarsa neyim. Örnek olarak alkol ve sigara ilk sırayı çeker. Bu ikilinin satışı dursa mitinglerde çay atmak yerine seçmenlere bira atarlar. Nasıl olsa din bunlar için bir araç. Ekonominin büyük bir kısmını alkol ve sigara satışlarının karşıladığı kaçınılmaz. Almayı bırakın bak bir haftaya ne oluyor. Televizyonlara diyanet işleri başkanı çıkıp, almanız caizdir der :)

Kola zamlarını yakından takip eden biri olarak bayağı üzüldüm. Çünkü 10 TL benim için psikolojik sınırdı daha da çok sağlam bir yemek yemedikçe almayı düşünmüyorum. Leveli biraz düşürerek 7 TL olan fruko gazoz ile yola devam edeceğim. :D

Zammı şu an A101 ve çoğu bakkal uygulamaya başlamış. 1 hafta içinde hepsi yeni fiyata geçmeye başlar.

Eski zamlar:
  • 21 Ocak 2020 - 6'dan 7 TL oldu,
  • 22 Nisan 2020 - 7.5 TL,
  • 9 şubat 2021- 9 TL,
  • 29 Ağustos 2021 - 10 TL. 1,5 yılda 4 TL zam.
Eki Görüntüle 1154025
Eki Görüntüle 1154024

Bizim maraşta hala 7 lira.Bakkallarda 8 civarı.

pe.jpg

Haha ne tesadüftür ki ben de ucuz olanından tüketiyordum, neyse bu pahalanmaz umarım yan sanayi zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı