Dün 5TL ile 2,5 litre kola almaya gitmiştim. Kasiyer 5TL eksik dedi. meğerse 10 TL olmuş 1 litre ile değiştirmek zorunda kaldım.
Mağaradan yeni mi çıktınız?Dün 5TL ile 2,5 litre kola almaya gitmiştim. Kasiyer 5TL eksik dedi. meğerse 10 TL olmuş 1 litre ile değiştirmek zorunda kaldım.
1-2 güne değiştirecekler.BİM'de 8.45 TL. 2.5 Coca-Cola
1 litre olan da 5,5 TL arkadaş şaka yapıyor sanırım.Mağaradan yeni mi çıktınız?
Ben bayiden alıyorum ekmeği, yoğurt ekşir ayran olur.Ekmeğe, süte, peynire zam gelince de aynısını diyor musun?
Laf anlayana anlatılır devam et kanka.Ben bayiden alıyorum ekmeği, yoğurt ekşir ayran olur.
Onun için sana anlatmadım.Laf anlayana anlatılır devam et kanka.
Harbiden afrika daki çocuklar bile canları istediği an kola alabiliyorlar.Ama bizde kola bir lüks.Şaka bir yana kola içmek bile şu ülkede lüks oldu artık. Sesini çıkaranda yok. 2-3 bardak içen kişi artık 1 bardak içer. Durumu olmayan napsın ?
Önceden margarin zengin itemiydi, gelişme var. En azından Cola'yı istediğin zaman bulabiliyorsun. Eskiden margarini paran olsa da bulamıyordun.Artık Cola da zengin itemi oldu. Türkiye'nin haline bak.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.