Kola 25 TL oldu!

2012'de 3TL'ye kola alırdık. Bir de 5 kapak götürürsen hediye verirlerdi. Güzel günler geçmişte kaldı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Gençler başkanımız kemiğimiz erimesin zararlı diye zam yapıyor anlayın.
1664914513291.png
 
Beter olalım. Ekmek 50 lira olsun kola 500 lira olsun. Millet hala anlamayacak kapasite de ise bu sekil anlatmak lazım.

Aç kalacaksak hepimiz aç kalalım dostlar. Birimiz tok iken diğerimiz aç kalmasın. Venezuela v2.0.apk oluyoruz ve hala bunu normal karşılayanlar var. 90'lar enflasyonuna dönüyoruz gerçekten. Venezuela bolivarının TL'ye öküz gibi fark attığı dönemdeyiz.
 
@Swaglikeohio aslında bu para değer kaybını birçok açıdan değerlendirmek lazım. Evet, Venezuela Bolivarı TL karşısında değer kazansa da halkı gene de fakir ve biz de hem paramız değer kaybediyor hem de fakirleşiyoruz. Türkiye'de olan durum bayağı garip bence ki Venezuela yıllardır krizin içinde ve o krizin içinden çıkabilmiş değil. 3-5 sene sonraki Türkiye desem sanırım yanılmış olmam. Bizde de enflasyon hızla yükselmekte ve ENAG'a göre üç haneli enflasyon rakamına ulaşmış durumdayız. ENAG diye belirteyim de sonradan sıkıntı çıkmasın.

Yıllardır hazır tüketiyoruz, hazıra dağ dayanmaz diye bir laf vardır. Bir süre sonra da hazıra dağ dayanmadı ve git gide fakirleştik. 2015-2018'li yıllarda kimse ekonominin böyle olacağını tahmin edemiyordu. Yaparsa A** yapar! Dolar 10 TL olacak dediği için yargılanan kişiler var bu ülkede yanlış hatırlamıyorsam da durumlar gerçekten iyi değil. Yurtdışı vatandaşları tarafından ülkemizin zenginlikleri sömürülüyor. Bir süre sonra ortaya tedarik sorunları çıkarsa da şaşırmam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı