Kola dökülen klavye tamir edilebilir mi?

Ways

Hectopat
Daha fazla  
Birkaç gün önce bilgisayar başında tıkınırken en çok sakındığım şeylerden birini yaptım ve yemek yerken klavyeye kola döktüm. Klavye tuşlarının yarısı falan bozuldu. ASUS'un yönlendirdiği servis (Penta Teknoloji) ürün stoktan değişecek 2040TL diyor, model TUF Gaming K3 red Switch ve aktif en düşük fiyatı 1899TL. Çok ayar oldum servisten değiştirteyim mi yoksa farklı bir yolla tamir ettirilebilir mi? Teknik servis nasıl tamir edemiyor anlamıyorum.

Servis sıfır fiyatından daha pahalı teklif verdiyse neden oradan değiştiriyorsunuz ki?

Orijinalciliğe biraz takık olduğumdan servisi biraz daha sağlam olur diye düşünüp 150TL gibi bir fiyat farkı olunca çok düşünmek istemedim ancak sinir olduğum durum servisin tamir etmek yerine bana direkt yeni ürünle değiştirilecek deyip fiyat teklifi sunması. Zaten garanti dışı kalıyor diye boru gibi fiyat çıkartıyorlar, farklı sağlam bir serviste tamir ettirmek daha mantıklı olmaz mı?

Elektrikçilere götür, fiyat tekliflerini dinle. Bilgisayar tamircileri lehimle uğraşmaz.
Fazla iş yapmayan bir elektrikçi bul hem meşgale yapar kendine hem işin görülür.
Lehim atmak zor bir şey değil. Alet edevat lazım sadece. Birde biraz bilgi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı