Kolay strateji oyunu önerisi

swezyyy

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar, konuya değinecek olursam. Oyun arıyorum, girip 1-2 saat kafa boşaltacağım. Fazla zor olmayan ve oyunun kolay kavranması yararıma olur. Singleplayer ve vurdulu kırdılı değil de daha rahat ve sakin oyunlar olursa iyi olur. Boyutu en fazla 15 GB falan olsun.

Not: Stardew Valley gibi oyunlar da olur.
Saygılarımla swezyyy.
Başlık yanlış girilmiş haberiniz olsun.

Selamlar, konuya değinecek olursam. Oyun arıyorum, girip 1-2 saat kafa boşaltacağım. Fazla zor olmayan ve oyunun kolay kavranması yararıma olur. Singleplayer ve vurdulu kırdılı değil de daha rahat ve sakin oyunlar olursa iyi olur. Boyutu en fazla 15 GB falan olsun.

Not: Stardew Valley gibi oyunlar da olur.
Saygılarımla swezyyy.
Bu oyun tam senlik. İndirimle 10 liraya düşüyor. Bugün yarın düşer muhtemelen, indirimler başlayacak. Atölyeden de Türkçe dili indirirsin.

Northgard
Çok zevkli bir oyun ve gayet küçük yer kaplıyor. Online kapışması da zevkli. Steam'de mevcut.

Çok teşekkürler hocam öneriniz için mutlaka oynayacağım.
Doğru mu yazdım bilmiyorum ama Rebel ınc. Uzun sürmeyecek ve sakince oynayabileceğin türde.

İsmini duymuştum ama hiç oynamadım:).Sağ olun öneri için.
Stronghold crusader serisini önerebilirim.

İlk kez duydum, bakacağım çok teşekkürler.
Bu oyun tam senlik. İndirimle 10 liraya düşüyor. Bugün yarın düşer muhtemelen, indirimler başlayacak. Atölyeden de Türkçe dili indirirsin.

Alacaktım fakat almadım, şimdi alacağım teşekkürler.

Not: Stardew valley gibi oyunlar da olur.
Saygılarımla swezyyy.

Hearts of Iron çok zor bir oyun değil aynı zamanda arkada Spotify'ı açıp rahatlatıcı müziklerle oynanabilir. Öğrenmesi kolay ustalaşması zor oyunlardan. 1'ya da 2 GB'dı yanlış hatırlamıyorsam.

Hearts of Iron çok zor bir oyun değil aynı zamanda arkada Spotify'ı açıp rahatlatıcı müziklerle oynanabilir. Öğrenmesi kolay ustalaşması zor oyunlardan. 1'ya da 2 GB'dı yanlış hatırlamıyorsam.

Heyy merhaba, teşekkürler yorumun için, HOI4'ü uzun zamandır öğrenmeye çalışıyorum. Peki öğrenebileceğim bir kaynağınız var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı