Kolay takılabilen 1155 pin işlemci fanı

Berkay22Bilir

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar i5 3330 işlemciye sahibim ve anakartı çıkarmadan hemen monte edebileceğim bir işlemci fanı önerebilir misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hımm evet kolay takılıyor gibi görünüyor da sende kullanıyormusun soğutma olarak yeterlimi msi gtx 960 4g ekran kartı kullandığım için işlemciyi çok ısındırıcak oyunlar oynuyorum bana iyi soğutmasıda gerekiyorda ? Fiyat/performans

-Ve anakartı kasadan sökmeden hemen takabilirim dimi bunu alıcam yükske ihitmalde

Soğutucu anakartı klips sistemi ile tutuyor klasik stok soğutucuları gibi zorlanacağın tek şey macun diyim sana :) fiyat performans denildiği zaman çok çok başarılı artık klasik stok soğutucuların benzerleri bile bu fiyatı katlıyor akasa fiyat/performans konusunda çok çok iyi çözüm sunmuş diyebilirim.
i7 3770k da beklenenin üzerinde sonuç verdi bir arkadaşın sisteminde size kısacası içinize sindiyse hayırlı olsun demek düşer bana...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı