Koleksiyon yaptığınız şeyler var mı?

Neyi bulursam. Çakı, çakmak, Sigara, tespih, Hot Wheels, 1/24 model arabalar, Konsollar, Oyun diskleri, Kahve kupaları ve daha bir sürü şey var biriktirdiğim.

Nelerin koleksiyonunu yapmayı seversiniz veya arşivleme huyunuz var mı?
Gaming ekipman diyebilirim. Şuan elimde 4 tane klavye 5 tane mouse 8-9 tane gamepad var. Hatta şuanda bir projem var. İkea Skadis tarzı bir pano alıp duvara asmayı düşünüyorum ekipmanları.

Bu arada aktif kullandıklarım arasından genelde en beğendiklerimi elimde tutuyorum geri kalanları hediye ediyorum.

Gaming ekipman diyebilirim. Şu an elimde 4 tane klavye 5 tane mouse 8-9 tane gamepad var. Hatta şu anda bir projem var. IKEA skadis tarzı bir pano alıp duvara asmayı düşünüyorum ekipmanları.

Bu arada aktif kullandıklarım arasından genelde en beğendiklerimi elimde tutuyorum geri kalanları hediye ediyorum.

Benim de aklımda olan bir proje teleskopik gamepadlerim için ama kendi evimizi kiraya verip İstanbul'da kirada yaşayınca duvara çivi bile çakamıyorum.

Kupa bardaklar, kişiye özel resim baskılı kolyeler (genelde anime, oyun, film karakterlerini bastırıyorum) , her biri farklı resme yönlendiren ve kağıtlara basılı qr kodlar, mangalar, posterler, kitaplar, kitap ayraçları.

En çok kolyeleri seviyorum fakat şuan kolye başı 500 TL ye kadar çıktığı için yenilerini çok sık yaptıramıyorum.

Bu arada erkek olduğum için sevimli karakterlarin veya kız karakterlerin basılı olduğu kolyeleri takarken insanlar biraz garipsiyor fakat umrumda olmuyor. Bu da milletin ne dediği umrunuzda olmasın tarzında bi dipnottu (yaş 32)

Kupa bardaklar, kişiye özel resim baskılı kolyeler (genelde anime, oyun, film karakterlerini bastırıyorum), her biri farklı resme yönlendiren ve kağıtlara basılı QR kodlar, mangalar, posterler, kitaplar, kitap ayraçları.

En çok kolyeleri seviyorum fakat şu an kolye başı 500 TL'ye kadar çıktığı için yenilerini çok sık yaptıramıyorum.

bu arada erkek olduğum için sevimli karakterlarin veya kız karakterlerin basılı olduğu kolyeleri takarken insanlar biraz garipsiyor fakat umurumda olmuyor. Bu da milletin ne dediği umrunuzda olmasın tarzında bir dipnottu (yaş 32)

Sizin 3D yazıcılarla tanışmanız gerekiyor hocam:D

Ben kendi evimde yaşıyorum ama bazı skadis tarzı boardlar hocam duvara çivi çakmak gerektirmiyor onlara bir bakın derim.

Bir bakarım hocam bir ara masama monteli pano yaptırmak geldi aklıma bakalım.

3D Yazıcım olsa çok işime yarardı özellikle PC kablo saklama kanaları yapardım masama falan ama çok pahalılar hocaaam. :D

Bir bakarım hocam bir ara masama monteli pano yaptırmak geldi aklıma bakalım.

Masaya monteli kedim olduğundan biraz sıkıntı olur bende hocam :D

3D yazıcım olsa çok işime yarardı özellikle PC kablo saklama kanaları yapardım masama falan ama çok pahalılar hocaaam. :D

Masaya monteli kedim olduğundan biraz sıkıntı olur bende hocam :D

Bende var 1 tane hocam ama emin olun o tür şeyler için 1 tane yetmiyor. Mübarek 2 gramlık parçayı 20 dakikada basıyor düşünün o iş için öyle kaç tane kanal basmanız lazım:D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı