Koleksiyon yaptığınız şeyler var mı?

Sizin 3D yazıcılarla tanışmanız gerekiyor hocam:D

Bir bakarım hocam bir ara masama monteli pano yaptırmak geldi aklıma bakalım.
3D yazıcıdan ziyade süblimasyon baskılar yapabileceğim bi makinem olsun isterdim. Hem kendi kupalarımı hem de kendi kolayelrimi basardım. Bu tarz makineleri kodlama bilgisine de sahibim sorun olmazdı fakat işte şartlar 🥲

Kupa bardaklar, kişiye özel resim baskılı kolyeler (genelde anime, oyun, film karakterlerini bastırıyorum), her biri farklı resme yönlendiren ve kağıtlara basılı QR kodlar, mangalar, posterler, kitaplar, kitap ayraçları.

En çok kolyeleri seviyorum fakat şu an kolye başı 500 TL'ye kadar çıktığı için yenilerini çok sık yaptıramıyorum.

Bu arada erkek olduğum için sevimli karakterlarin veya kız karakterlerin basılı olduğu kolyeleri takarken insanlar biraz garipsiyor fakat umurumda olmuyor. Bu da milletin ne dediği umrunuzda olmasın tarzında bir dipnottu (yaş 32)

Kimsenin ne dediği umrunuzda asla olmasın hocam :D bende K-Pop kızlarını PP yapıyordum güzel duruyorlar diye okuldakiler garipsiyordu :D

Evet, var. Şu sıralar model araba koleksiyonu yapıyorum. Koleksiyonumu aşağıdaki ekte görebilirsin. Ek olarak elimde birkaç kutulu Xbox oyunu var ama ona koleksiyon denir mi bilmem çünkü az sayıdalar. Eski konsolumdan kalma. Arşivleme huyum da var evet, çizgi filmlerde özellikle. Türkçe dublaj olarak yayımlanmış tüm Ed & Edd & Eddy ve Megas XLR bölümleri arşivimde mevcut.

IMG_0050.JPEG b1d2a379-e5f7-42fc-9578-a230a7e05a29.jpeg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı