Kollar büyümüyor

sonkale123

Picopat
Daha fazla  
Spor yapalı neredeyse 2 yıl oldu. LGS'den dolayı bırakmıştım sonra geri döndum fakat neredeyse başladığımdan beri kollarım büyümüyor. Nedeni ne olabilir ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevdiğin 2 hareket kalsın yeterli.

Cable face away curl ile preacher curl ikisi çok iyi hareketler.
Şimdi yazmıştım belki görmemişsindir oraya 2 yazdım ama aslında bir sene hata yaptım 2. Senem anlamında kullnacaktim 2. Seneye yeni başladım gibi bu sene kışın da gitmeyi düşünüyorum 1. Senem evde ve bence verimsiz geçti seneye istediğim kıvama gelir miyim temel var ama üstüne inşa etmek zor

Şimdi yazmıştım belki görmemişsindir oraya 2 yazdım ama aslında bir sene hata yaptım 2. senem anlamında kullnacaktim 2. seneye yeni başladım gibi bu sene kışın da gitmeyi düşünüyorum 1. senem evde ve bence verimsiz geçti seneye istediğim kıvama gelir miyim temel var ama üstüne inşa etmek zor.

İnşa etmekle daha uğraşma. Dediğimiz gibi 400 kalori açığı oluşturup yeterli protein al önce yağ oranını düşür yoksa kasların hiç görünmezki. Ben okulda öğlen yemeği yiyip akşam ton balıklı salata yiyordum aldığım proteinler bunlardı. aşırı derecede almana da gerek yok yani.

İnşa etmekle daha uğraşma. Dediğimiz gibi 400 kalori açığı oluşturup yeterli protein al önce yağ oranını düşür yoksa kasların hiç görünmezki. Ben okulda öğlen yemeği yiyip akşam ton balıklı salata yiyordum aldığım proteinler bunlardı. Aşırı derecede almana da gerek yok yani.

Yağ oranı düşündükten sonra da gozukmez ise.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı