SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 6 Eylül 2022 #21 Xallt dedi: Hayır yüksek tekrarlarda kas gelişimi 1.5 güne kadar çıkarken düşük tekrarlarda 6 saat civarındadır. Hacim için yüksek tekrar gerekli. Genişletmek için tıkla... 8-12 arası ideal kas koymasi için hacim için 6-8 mantıklıdır bana göre daha çok stamina veriyor yüksek tekrarlar. 89666 dedi: Hocam fikir değiştirdim önce yağ yakıp düz karın olacağım sonra sadece hacim yapıp yağsız ve kaslı olacağım yani parçalı. Genişletmek için tıkla... 15 tekrar falan ideal. Harekete göre değişir ama.
Xallt dedi: Hayır yüksek tekrarlarda kas gelişimi 1.5 güne kadar çıkarken düşük tekrarlarda 6 saat civarındadır. Hacim için yüksek tekrar gerekli. Genişletmek için tıkla... 8-12 arası ideal kas koymasi için hacim için 6-8 mantıklıdır bana göre daha çok stamina veriyor yüksek tekrarlar. 89666 dedi: Hocam fikir değiştirdim önce yağ yakıp düz karın olacağım sonra sadece hacim yapıp yağsız ve kaslı olacağım yani parçalı. Genişletmek için tıkla... 15 tekrar falan ideal. Harekete göre değişir ama.
8 89666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 2.341 Çözümler 2 6 Eylül 2022 #22 SeanStrickland dedi: 8-12 arası ideal kas koymasi için hacim için 6-8 mantıklıdır bana göre daha çok stamina veriyor yüksek tekrarlar. 15 tekrar falan ideal. Harekete göre değişir ama. Genişletmek için tıkla... Salona gidip hocaya bunu diyeceğim program verirler zaten.
SeanStrickland dedi: 8-12 arası ideal kas koymasi için hacim için 6-8 mantıklıdır bana göre daha çok stamina veriyor yüksek tekrarlar. 15 tekrar falan ideal. Harekete göre değişir ama. Genişletmek için tıkla... Salona gidip hocaya bunu diyeceğim program verirler zaten.