Kollarım kalınlaşmıyor

CLANSA

Hectopat
Makaleler
1
Hocam Mart'tan beri fitness yapıyorum. Başlangıçta 26 cm sağ 27cm sol kol vardı. 6 buçuk aydır spor yapıyorum şu an ikisi de 29cm. Beslenmem çok kötü değil biraz kötü. Hocaya soruyorum çok fazla yemen lazım diyor. Az yiyorum zaten fazla yemeye çalışıyorum çünkü iştah yok. Sizce sadece beslenmeden dolayı mı yoksa başka sebebi var mıdır? Dalga geçiyorlar okulda o kadar spor yapıyorsun kasa bak diyorlar.

Sadece kola içiyorum onu da günde 1 bardak(her gün değil de haftada 3-4 gün). Maksimum 2 bardak. Cipsi de 2-3 ayda bir yiyorum.

Yemek sorunuyla ilgili şöyle önerim var. Düzenli olarak yemek ye. Alışması zor olabilir, iştahın olmadığında az yediğinde bir sonraki öğünü beklerken aç aç pişmanlık duyabilirsin :D Ama birkaç hafta içinde düzen oturduğunda emin ol yemen gerektiği kadar yiyeceksin. Yemeği yedikten sonraki kısa süre içinde de ara öğünleri gömersen mükemmel olur.

Yemek sorunuyla ilgili şöyle önerim var. Düzenli olarak yemek ye. Alışması zor olabilir, iştahın olmadığında az yediğinde bir sonraki öğünü beklerken aç aç pişmanlık duyabilirsin :D Ama birkaç hafta içinde düzen oturduğunda emin ol yemen gerektiği kadar yiyeceksin. Yemeği yedikten sonraki kısa süre içinde de ara öğünleri gömersen mükemmel olur.

Hocam yiyorum da hala aynı işte dediğiniz gibi zaten bol bol karbonhidrat ve protein tüketmeye çalışıyorum. Ama kolum ince hala fotoğraf atayim mi?

Ve biceps çok yumuşak. Hocaya sordum yemek ye dedi. Omuzum çok sert çok kas var bicepse göre. Yemekten dolayıysa bunun da yumuşak olması gerekmez mi?

Beslenme alışkanlığn, kilo almaya uygun değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yanına Abur cubur da eklemelisin. 3500 kalorinin altına düşme.
Her şey ALDIĞIN KALORİDEN İBARETTİR.

@CLANSA Fotoğraf atmana gerek yok. Vücut geliştirmeyle ilgili pek bilgim olduğunu söyleyemem. Ancak şunu diyebilirim ki: Direncin ve kuvvettin sağlamsa görünüme pek de gerek yok. Arkadaşlarına da kaslarını göstermene gerek yok, lazım olduğunda boyunun değil işlevinin önemli olduğunu gösterirsin.

@CLANSA Fotoğraf atmana gerek yok. Vücut geliştirmeyle ilgili pek bilgim olduğunu söyleyemem. Ancak şunu diyebilirim ki: Direncin ve kuvvettin sağlamsa görünüme pek de gerek yok. Arkadaşlarına da kaslarını göstermene gerek yok, lazım olduğunda boyunun değil işlevinin önemli olduğunu gösterirsin.

Kanka kas göstermiyom dışarıdan zayıf gözüküyor kolum ondan dalga geçiyorlar.

Sporda çektiğim vardı bir tane. Burada fazla gözüküyor zaten normalde de böyle ama çok zayıf duruyorum dışardan.

Dışarıda kolumu sıkıp gezemem zaten :D. Çok ince gözüküyor bilekler falan. Kol da öyle.

Dosya Ekleri

• IMG_5351.jpg
    IMG_5351.jpg
    82,5 KB · Görüntüleme: 282
  • IMG_5350.jpg
    IMG_5350.jpg
    113,4 KB · Görüntüleme: 268
  • IMG_5210.jpg
    IMG_5210.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 256
  • IMG_5212.jpg
    IMG_5212.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 248
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Her şey ALDIĞIN KALORİDEN İBARETTİR.

Bakıyorum hocam şuan.

@CLANSA bu dalga geçme mevzusu bambaşka bir mevzu. Bence spora verdiğin önem kadar bu konuya da önem vermelisin. Dış görünüş hakkında olan alayların dikkate alınmaması gerektiği gibi senin ise buradaki durumu hiç dikkate almaman gerekir.

Kanka sorun zaten o değil. Kollarım kalınlaşmıyor sadece bir de kilo yok. Sizce yağ oranı azaltmalı mıyım? kardiyo yaparak koşu yaparak falan.

Kanka sorun zaten o değil. Kollarım kalınlaşmıyor sadece bir de kilo yok. Sizce yağ oranı azaltmalı mıyım? Kardiyo yaparak koşu yaparak falan.
Kilo almak istiyorsan sadece kaloriye aban. İştah yoksa da yukarıda dediklerimi yap. Onun haricinde kol kalınlığı konusunda bilgim yok, kilonu arttırarak yaptığın spora devam edersen amacına ulaşırsın diye düşünüyorum.

Her şey aldığın KALORİDEN İBARETTİR.

Kanka zaten bunu yiyorum ama 3500 kalorinin altına düşmemeye çalışacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı