Koltuk olarak Hawk vs Warrior

Merhaba aldım, çok memnunum.
Merhaba, geçen sürenin üstünden tekrar sormak istiyorum. Bende Warrior Zeyna modelini alacağım şuan sitesinde indirimli 5k fiyatı var. Memnun musunuz? Rahatlık olarak nasıl, 3-4 saat kullanımda ağrı yapıyor mu çok fazla gıcırtısı var mı? 180 boy 100 kiloyum bana uygun mudur sizce?

Merhaba, geçen sürenin üstünden tekrar sormak istiyorum. Bende Warrior Zeyna modelini alacağım şuan sitesinde indirimli 5k fiyatı var. Memnun musunuz? Rahatlık olarak nasıl, 3-4 saat kullanımda ağrı yapıyor mu çok fazla gıcırtısı var mı? 180 boy 100 kiloyum bana uygun mudur sizce?
Merhaba, 8-9 saat bilgisayar başında oturan biri olarak gayet rahat bir koltuk. Bel desteği biraz yetersiz kalıyor lakin kışlık bir hırka alıyorum arkama oldukça rahat oluyor. Alalı 3 ay civarında oldu geriye yaslanırken biraz gıcırdıyor lakin yağlayınca geçer diye düşüyorum çok rahatsız etmiyor. 1.80 için tam olur diye düşünüyorum zira ben 1.75'im

Merhaba,

Linkini bıraktığım koltuğu 8 aydır falan kullanıyorum. Sırt kısmında bulunan deliklerin 2 ay sonra pilastiği kendiliğinden çıkmaya başladı ben kendim yapıştırdım. Ek olarak koltuk öne doğru eğilimli sürekli arkaya doğru yatırmanız gerekiyor yatırdığınız da kendiliğinden yavas yavas yine yukarı cıkıyor. Ben aldığıma biraz pişman gibiyim yinede alacak olanların kendi kararı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı