Kolum kırılmış olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ooredoo

Decipat
Herkese merhaba,

Geçenlerde bir bisiklet kazası geçirdim doktora götürdüler ilk gittiğim doktor çıplak el ile 2 koluma röntgen çektirdi ve bir kırık çatlak olmadığını söyledi fakat nedense 1 hafta dinlendirme alçısına aldı aradan 24 saat geçti.

Ben de alçıdan rahatsız olduğum için diğer doktora gittim alçılı kolumla tekrar röntgen çekildim bariz bir kırık olmadığı çatlak olabildiğini söyledi. Ben de eve geldim direkt alçıları çıkardım fakat kolumdaki ve dirseğimdeki ağrı halen mevcut.

Ne yapsam ettiysem kolumu düzleştiremiyorum ve bileğimde sızlamalar mevcut doktor bana kırık yok demesine rağmen bu durum için endişeleniyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Teşekkürler.

Alçı taktıysa sana bir zararı olmaz çıkarma sebebin çok saçma; "rahatsız oluyordum çıkardım" e bende gideyim kaza yapayım ayağım sakat kalsın alçıya alsınlar eve gideyim rahatsız ediyor diye çıkarayım olmaz ki? Ayrıca anlamadığım şey var madem çıkarıyosun kendi kendine demiyor musun ya ben bunu çıkarıyorumda çıkarmamın bir artısı yok ki bana? Kırıksa da düzelmez demen lazımdı kendine.

Tamam dostum ne ben sordum ne sen konuma girdin.

Doktor doktor değil de sanki sen doktor kesilmişsin gibi geldi bana bunu okurken, yanlış anlama ama sen kim oluyorsun da doktora inanmayıp kafana göre kendine tanı koyup alçıyı çıkarabiliyorsun? Yapılacak bir şey yok sen yapmışsın zaten her şeyi, kendi kendini tedavi et ne diyelim sana?

Yarın git aynı doktora alçıyı çıkardığını söyle, geri taksınlar. Çok bilmişliğini de bir kenara bırak.

Çok bilmişlik yaptığımı hatırlamıyorum insan gibi bir soru sordum fakat insan gibi bir cevap alamadım bunu öğrendim bu forumda sağlık konusu açılmaz yine de teşekkürler herkese cevap verdikleri için size iyi günler dilerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı