Komik anılarınız

C2nsel arzularım 7 8 yaşında başlamıştı benim biraz erken, ortamımda da zaten herkes o yaşta çekmeye başlıyordu bende kendimden büyük ergenliğine yeni girmiş kızlar ile konuşmak el ele tutuşmak isterdim. Aradan yılları geçti tam 11 12 yaşındayken ergen psikolojisini okuyordum o zaman fark ettim asılında ergenliğe girince arzulanıyormuş şok oldum :D
Ama iyi olan şey ergenliğime 10 yaşında girdim şimdi milletten daha felsefi ve olgunum yaşıtlarıma nazaran yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ilkokuldaydik. Sinav oluyorduk. Herkes tamami ile odaklanmisti, siniftan cit cikmiyordu. Bir anda en yakin arkadasim:

"CICCI BELLA HASTA OLMUS AGLIYOR"

Tum sinif uctu.
Bak çok güldüm buna. :D

Hepimizin hayatında o anda aşırı güldüğümüz aklımıza gelince gülümsediğimiz anılar vardır. Peki sizin hatırladıkça kahkaha attığınız anılarınız var mı?
Arkadaşa para gönderecektim açıklama kısmına götünde paralansın yazacaktım. Yanlışlıkla ad soyad kısmına onu yazıp açıklamaya ismini yazmışım. Para gönderildi gitmeden geri iadesi yapılmıştı. O zaman hayatımda duymadığım küfürleri yedim.

Sene 2013 falandı. Lise 3'e gidiyorduk. Meslek lisesinde bilişim bölümündeydim. Bilgisayar laboratuvarında ders esnasında ve teneffüslerde çok fazla oyun oynuyorduk. Hocalar bir kaç kızdılar ama oyun işi devam edince laboratuvara yeni bir yasak getirdiler. Öyle kafamıza göre gidip oturamıyorduk. Dersimiz olduğunda laboratuvara gidip bekliyorduk. Kapının arkasında şartellere kilitli kabin yapıldı. Hoca gelip şartelleri açınca bilgisayarlarında hepsi otomatik açılıyordu. Kasaların üstündeki power tuşuna kadar sökmüşler, biostan açılış ayarlarını değiştirmişler elektrik gelince açılıyordu, ne gerek varsa. Neyse bir gün laboratuvarı temizliyoruz. PSU'nun arkasında 115-230v ayar anahtarı var. Arkadaşın birisi onla oynamış temizlerken. Geri hangisinin doğru olduğunu bilememiş, bir sorun çıkmasın diye başka birine sormuş, bu 115 mi olacak 230 mu diye. O arkadaşta prizdeki güç 220v sen onu 230 yaparsan çok gelir gücü yetmez, kısa devre yapıp patlayabilir. 115v rahat rahat yetiyor 115v yap diyor. Sonra bakıyor ki diğer kasalar 230'da, bunları kim 230 yaptı patlatıp başımızı belaya mı sokacaksınız diyerekten hepsini 115v'ta çekiyor. Adam oradan ayıkır biraz, kafaya bak nasıl çalışıyor. Ben de bu sırada tuvalette paspas yıkıyorum. Orada olsam veya mevzudan haberim olsa müdahale ederdim. Abi temizlik bitti. Hoca teşekkür etti. Dersin bitmesine 30 dakika var elektriği açıyorum serbestsiniz takılın dedi. Şartelleri bir açtı. Kasalar bir patladı var ya kapıda açıktı okul inledi. Her yer duman oldu sınıfta göz gözü görmüyor. Yan sınıftaki herkes dışarı fırladı nere patladı diye bakıyorlar. Müdür kimya laboratuvarı havaya uçtu sanmış o bir yandan başka yere koşuyor. Hademe yukarı katları temizliyormuş, paldır küldür aşağı iniyor oda kazan dairesi patladı sanmış. Dumanlar bayağı çoktu kızlardan birisi galiba yangın çıkacak hocam dedi. Bu esnada gerçekten bir kıvılcım çıkmış. Psu'nun kablosuna gelmiş kablo yanıyor. Yani 0,5 pet şişeyle su döksen söner, küçük bir şey. Söndürdükte zaten. Aynı kız yangın var diye bağırıp dışarı koşmaya başladı onu duyan herkes dışarı koşuyor. Ne olduğunu bilmeyen sınıflar sesi duyunca kapıyı açıp bakıyor. Görüyorlar ki millet dışarı koşuyor sorgusuz sualsiz onlarda koşmaya başlıyor. Ben gülmekten kendimi yerlere atıyorum ama kahkaha atarak nasıl gülüyorum. 1 saat sonra olaylar duruldu herkes sakinleşti. Hocalar kasaları incelemişler voltaj anahtarının 115'te olduğunu görünce kim yaptı bunu dediler. Voltajları değiştiren arkadaş ben yaptım ama bu arkadaşın suçu 115v olacak dedi bana dedi. Öteki de hocam 220v vardı da biz mi seçmedik diyor. Hoca bunlara bir girdi. Bruce Lee halt yemiş. Üstüne bir de bütün PSU'ların yenisini aldıttırdılar. Yangın var diye bağıran kıza, bağırıp çağırıp hakaret ettiler biraz. Sen geri zekalı mısın niye deli dana gibi yangın var diye okulun içinde koşup ortalığı ayağa kaldırıyorsun falan dediler. Olay 2 günde kapandı ama 10 yıl olmuş hala konuşuyorlar. Geçenlerde liseyi ziyarete gittim. Hocam sınıfa davet etti. Ben girince çocuklar laboratuvarı patlatan sınıf bu abinizin sınıfıydı deyince hepsi gülmeye başladı, abi nasıl becerdiniz diye soruyorlar. Hoca da abiniz olayın içinde değildi, en son gördüğümde kahkaha atarak yerlerde sürünüyordu dedi. :) :)

Sene 2013 falandı. Lise 3'e gidiyorduk. Meslek lisesinde bilişim bölümündeydim. Bilgisayar laboratuvarında ders esnasında ve teneffüslerde çok fazla oyun oynuyorduk. Hocalar bir kaç kızdılar ama oyun işi devam edince laboratuvara yeni bir yasak getirdiler. Öyle kafamıza göre gidip oturamıyorduk. Dersimiz olduğunda laboratuvara gidip bekliyorduk. Kapının arkasında şartellere kilitli kabin yapıldı. Hoca gelip şartelleri açınca bilgisayarlarında hepsi otomatik açılıyordu. Kasaların üstündeki power tuşuna kadar sökmüşler, biostan açılış ayarlarını değiştirmişler elektrik gelince açılıyordu, ne gerek varsa. Neyse bir gün laboratuvarı temizliyoruz. PSU'nun arkasında 115-230v ayar anahtarı var. Arkadaşın birisi onla oynamış temizlerken. Geri hangisinin doğru olduğunu bilememiş, bir sorun çıkmasın diye başka birine sormuş, bu 115 mi olacak 230 mu diye. O arkadaşta prizdeki güç 220v sen onu 230 yaparsan çok gelir gücü yetmez, kısa devre yapıp patlayabilir. 115v rahat rahat yetiyor 115v yap diyor. Sonra bakıyor ki diğer kasalar 230'da, bunları kim 230 yaptı patlatıp başımızı belaya mı sokacaksınız diyerekten hepsini 115v'ta çekiyor. Adam oradan ayıkır biraz, kafaya bak nasıl çalışıyor. Ben de bu sırada tuvalette paspas yıkıyorum. Orada olsam veya mevzudan haberim olsa müdahale ederdim. Abi temizlik bitti. Hoca teşekkür etti. Dersin bitmesine 30 dakika var elektriği açıyorum serbestsiniz takılın dedi. Şartelleri bir açtı. Kasalar bir patladı var ya kapıda açıktı okul inledi. Her yer duman oldu sınıfta göz gözü görmüyor. Yan sınıftaki herkes dışarı fırladı nere patladı diye bakıyorlar. Müdür kimya laboratuvarı havaya uçtu sanmış o bir yandan başka yere koşuyor. Hademe yukarı katları temizliyormuş, paldır küldür aşağı iniyor oda kazan dairesi patladı sanmış. Dumanlar bayağı çoktu kızlardan birisi galiba yangın çıkacak hocam dedi. Bu esnada gerçekten bir kıvılcım çıkmış. Psu'nun kablosuna gelmiş kablo yanıyor. Yani 0,5 pet şişeyle su döksen söner, küçük bir şey. Söndürdükte zaten. Aynı kız yangın var diye bağırıp dışarı koşmaya başladı onu duyan herkes dışarı koşuyor. Ne olduğunu bilmeyen sınıflar sesi duyunca kapıyı açıp bakıyor. Görüyorlar ki millet dışarı koşuyor sorgusuz sualsiz onlarda koşmaya başlıyor. Ben gülmekten kendimi yerlere atıyorum ama kahkaha atarak nasıl gülüyorum. 1 saat sonra olaylar duruldu herkes sakinleşti. Hocalar kasaları incelemişler voltaj anahtarının 115'te olduğunu görünce kim yaptı bunu dediler. Voltajları değiştiren arkadaş ben yaptım ama bu arkadaşın suçu 115v olacak dedi bana dedi. Öteki de hocam 220v vardı da biz mi seçmedik diyor. Hoca bunlara bir girdi. Bruce Lee halt yemiş. Üstüne bir de bütün PSU'ların yenisini aldıttırdılar. Yangın var diye bağıran kıza, bağırıp çağırıp hakaret ettiler biraz. Sen geri zekalı mısın niye deli dana gibi yangın var diye okulun içinde koşup ortalığı ayağa kaldırıyorsun falan dediler. Olay 2 günde kapandı ama 10 yıl olmuş hala konuşuyorlar. Geçenlerde liseyi ziyarete gittim. Hocam sınıfa davet etti. Ben girince çocuklar laboratuvarı patlatan sınıf bu abinizin sınıfıydı deyince hepsi gülmeye başladı, abi nasıl becerdiniz diye soruyorlar. Hoca da abiniz olayın içinde değildi, en son gördüğümde kahkaha atarak yerlerde sürünüyordu dedi. :) :)
Hikaye efsane 🤣

Daha bunlar ne ki. Bu olaydan sonra yarıyıl tatiline girdik. Müdür yangın alarmı taktırmış. Hocaların dediğine göre bu olay bize ders olsun daha büyük şeylerde olabilirdi. Gerekli tedbirlerimizi erkenden alalım demiş. Bizim de alarmlardan haberimiz yok. Okul açılınca tarihçi derste harita odası temizlenecek gönüllü lazım dedi. Bizde bir sonraki ders matematik hocam izin kağıdı ayarlarsanız biz temizleriz hem de matematikten kaçarız dedik. Neyse 5 kişi çıktık. Uzun sürsün diye yavaş yavaş temizliyoruz. Kantinci geldi tarihçi çay göndermiş bize. Arkadaşlarda sigara yaktılar tüttürüyorlar. 5 dakika sonra bir şey ötmeye başladı bütün okulda. Ayak sesleri falan geliyor koridorlardan, biz içeri duman altı diye kapıyı açmıyoruz. Arkadaşın biride diyor ki bu yeni zil heralde baksana o çalınca herkes dışarı çıkmaya başladı dedi. Sonra tarihçi geldi kapıyı yumrukladı, ne oldu hocam dedim yangın var bir yerde, dışarı çıkın dedi. Biz apar topar dışarı çıktık. Hademede yanına birini almış yangın tüpleriyle sağa sola koşuyor yangın çıkan yeri arıyorlar. Dışarı çıktık neyse 2 dakika sonra itfaiyede geldi. Epeyce bir etrafa baktılar. Sonra yangın çıkmadığını anlayınca herkes dağıldı. Bende hocaya o öten şey neydi diye sordum. Yangın alarmı taktırmış müdür o ötüyordu dedi. Bende harita odasında da sensör var mı dedim. Var tabi ki yüzlerce harita var bir elektrik kaçağı falan olsa oda birden tutuşur haberimiz olmaz, niye sordun ki dedi. Bende hocam bu avanaklar sigara içtiler o yüzden sensör ötmüş olabilir mi dedim. Aferim size bu konuyu burada kapatın bütün okul ayaklandı sizin yüzünüze itfaiye ye kadar geldi, müdür duyarsa haritadan okul beğendittirir dedi. Arkadaşta arkadan gelmiş. Hocam altı üstü bir fırt çektik konu nerelere geldi diyor. Bir liseye gittik ama her ay muhakkak bir sıkıntı oluyordu.
Ama müdür durdu durdu lise 4'te mezun olmaya 1 ay kala hamlesini yaptı. Arkadaşlar koridora torpil sallamışlardı. Bende kantindeydim. Bir patlama sesi geldi ama çok fena yankılandı. Kameradan bakmışlar bizimkileri toplamışlar. Disipline falan gittiler ortalama 1 haftada o sürdü. Diploma almaya 3 hafta kala başka okula gönderdiler ve gönderdikleri okullar ilçedeki en berbat okullar. Oradan mezun oldular. Diplomada oranın isimleri yazıyormuş. Bizim zamanımızda bütün okullar anadolu değildi 8-9 tane falan anadolu vardı. Bizimki de anadolu meslekti 390 küsür puanla girmiştik. Adamların bütün emekleri boşa gitmiş oldu. Okul ek puan veriyordu üniversitede bizim bölümlerde, nakil olunca onu da vermemiş sistem. Torpille kendi kendilerini patlattılar. Böyle böyle onlarca olay yaşadık 4 senede çok şükür olaysız bir gün geçirmiyordu bizim okul. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı