Geri vermezdim ben olsam. O kadar oryantal dans yapmışsınız ne de olsa.Okulda sınıfın ısrarı ile oryantal dans show yaptım.
Eşsiz yeteneğim var.
Bulunmaz nimetim diyorum hatta 40 TL toplamıştım biri sweati çekti göğsümün oraya koydu ama geri verdim.
Alnıma yapıştıran oldu ama geri verdim.
Geri vermezdim ben olsam.
O değilde oryantal dansa nasıl ikna ettiler acaba ne dediler ki size?Yok be geri verdim zaten yerede 10 TL düşmüştü ayağımın dibine görmedim biri geldi aldı gitti.
O değil de oryantal dansa nasıl ikna ettiler acaba ne dediler ki size?![]()
Fantastik bir ortammış. (!)Kolumdan tuttular 3 kişi tuttu biri de rakkas açıp 1, 25X hızına aldı oynamayacağım dedim kız arkadaşım başladı oynamay hadi beni yalnız bırakma dedi dayanamadım montu çıkarttım fırlattım.
Kolumdan tuttular 3 kişi tuttu biri de rakkas açıp 1, 25X hızına aldı oynamayacağım dedim kız arkadaşım başladı oynamay hadi beni yalnız bırakma dedi dayanamadım montu çıkarttım fırlattım.
Hadi bir daha oynayın hocam, bu sefer Sosyal üyeleri için. (!)Aklıma geldi açtım yine ama normal hız.
Eki Görüntüle 1625980
Daha önceden de oynamıştım ondan biliyorlar ama 4 kişi biliyordu.
Hadi bir daha oynayın hocam, bu sefer sosyal üyeleri için.
Canımız sağ olsun göremeyelim yeter ki siz oynayın, ben eşlik ederim bir şekilde.Fırlattığım montuda getirip belime bağladılar.
Bu yavaş ya.
1.25X iyi.
Ama sizler göremeyeceksiniz![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.