Konu çıkartıyorum alın okuyun.
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
İçimden çok küfür ediyorum
Merhabalar dışımdan kim ne derse desin hiçbir zaman küfür etmem ama içimden vallahi dünyanın en küfür eder kişisiyim. Bütün küfürleri ediyorum her cümlede küfür ediyorum neredeyse bu sonradan bir sıkıntı yaratır mı?
Evin kapısı kırıldı ne yapmalıyım?
Abime sinirlenmiştim. Ayağımla vurduğumda kırıldı. Ne yapmalıyım? Troll konu değil.
Hayatı insanları kontrol etmeye adamak mantıklı mı?
Hayatımı ne pahasına olursa olsun insanları yönetmeye adamak istiyorum. Liseyi bitiriceğim. 2 yıl boyunca iş yerimde çalışıp bütün boş zamanımda Felsefi, Siyasi manipüle teknikleri ile ilgili bütün kitapları okumaya çalışacağım. Okul hayatım bittikten sonra öncelikle köyüme gidip edindiğim bilgi...
[İddia] Ferited sandığınız gibi normal bir kanal değil
Merhaba. Bu konu Troll değildir. 6 yaşımdaki kardeşim yüzünden 3 ay boyunca Ferited videolarına maruz kaldım. (çocuklara yönelik bir Minecraft YouTuber'i) Ferited, kesinlikle sandığınız gibi normal bir karakter değil. Hatta eminim ki, hayatınızda gördüğünüz en psikopat veya acımasız kurgusal...
GTA 5 karakterime aşık oldum
Troll konu falan değil gelip ergen falan demezseniz sevinirim :D. Şimdi ben GTA 5 Online'de bir karakter yapmışım varya herkes çok güzel falan diyor. Aga ben bu karaktere aşık oldum gerçekten çok güzel. Taktik verin troll konu değil. Sosyal bir insanım bu arada kız arkadaşlarım da var bayağı.
Klozetten yılan çıkar mı?
Böyle tuvaletimi yaparken yılan çıkacak diye çok korkuyorum ve 3 gündür tuvaletimi yapamıyorum. İzmir karabağlarda yaşıyorum ama düşünüyorum 3. kata yılan çıkar mı diye, yardım eder misiniz?
Arkadaşım konuşurken dudağıma bakıyor
Ya arkadaşlar ben spora gidiyorum. Şükürler olsun bir hastalığımız yok sporumuzu yapıyoruz dış görünüşümüze dikkat ediyoruz. Her neyse konu spor salonundaki bir çocuk arkadaşlar. Çocukla 3-4 aydır arkadaşız. Bu aralar davranışları bir garipleşmeye başladı. Özellikle konuşurken dudağıma bakması...
The Last of Us Ellie'ye olan aşk duygusuyla nasıl başa çıkılır?
Merhaba arkadaşlar, ben Ellie'ye aşık oldum. Bunu nasıl yeneceğim? Troll değil.
Klavyenin içine (Switch'ine) kurt girdi
Merhaba, konu troll değil. Eve geldiğimde klavyenin içinde bir şey olduğunu fark ettim. Tuşları söktükten sonra kurt buldum ve 5 tuşunun switch'ine girdi. Klavyeye bir şey olur mu? Aslında 2 gün önce klavyemi temizledim, bu kurt nereden çıktı anlamadım. Şu an kendimden tiksiniyorum. Troll...
Gördüğüm garip rüya
Dün gece rüyamda Technopat'ta işe başlıyordum ardından işleri berbat ediyordum ve Recep abi beni ofise çağrıyordu. Gördüğüm en garip rüya bu olsa gerek. Not: Troll değil.
Kömür yedim
Arkadaşlar iyi geceler. Akşam mangal yapmıştık közde patates koymuştuk üzeri yanmıştı. Kabuğunu soymadan yanlışlıkla yedim. Acıydı yuttum. Yardım edin. Troll değil yemin ederim. Yardım edin korkuyorum. Midem bulanıyor. Ağzımda acı bir tat var. Ne yapmalıyım?
Son düzenleme: