Komik bir anınızı paylaşın

• Konuyu başlatan Ciarus
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 60
  • Görüntüleme 5.635
Ya bak hala gülerim yazıp yazmamak arasında kaldım. Gece uyuyorum abi bayağı bitkin düşmüşüm tam uykuya dalacağım birdenbire gaz çıkardım ve yerimden sıçardım. Kendi çıkardığım gazdan korktum ondan sonra uyumaya devam ettim ama o anki tepkim çok iyiydi kendi kendime eğleniyorum bazen. Kendi kendinize eğlenin güzel oluyor.

Ben niye hiçbir şey hatırlamıyorum?

Yemin ediyorum ben aklıma hiçbir şey gelmedi anlatacak en son güldüğüm şeyi anlattım. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimki şu: 9 yaşındayken karşıma YouTube'da ağda reklamı çıkmıştı. (neler izliyormuşsam artık.) Ben de evde görünce merak ettim ve denemek istedim. Sonuç biraz acılıydı.😁

Yaşım 6, 7'yken kuran kursunda böyle etkinlik gibi bir şey varmış ailelerin önünde çocuklar kuran okuyormuş neyse çocuklar bir yer masasının etrafında oturup kuran okurken bende varım tabii aralarında teyzem de beni izliyormuş hoca yanımdan geçerken elindeki kalemi düşmüş kadın eğilip alırken mega zeka bende parmak atmışım sonra kadın panikle dönüp ne yapıyorsun oğlum! Demiş bende gülerek pardon hocam elim kaydı demişim. Allah'ım var ya bak 18 yaşındayım da ha bu kadar utanmadım. Orada teyzemi de çok utandırmışım çok utanç verici ama kime anlatsam hakır hakır gülüyor o yüzden sadece en iyi arkadaşlarıma anlatıyorum.

Bilmişlik olacak biraz ama insan sık sık hatırlamaya çalıştığı anılarını hatırlar şahsen benim de hafızam kötüdür.
Bilmişlik olsun ya hiç yazmamaktan daha iyidir hocam. Muhtemelen dediğiniz doğru. Ama çocukken nasıl da her şeyi hatırlıyorduk onu aklım almıyordu. Sıcak bir kafa vardı çocukken.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı