- Makaleler
- 65
Tek hayalim sigma erkeği olmak. Şey gibiydi heralde biscolata erkeği![]()
![]()
![]()
Tek hayalim sigma erkeği olmak. Şey gibiydi heralde biscolata erkeği![]()
![]()
![]()
Bu arkadaş muhtemelen troll. Başka bir forumdan troll olduğu düşünülerek banlanmıştı heralde. Öyle bir konusuna denk geldim sosyalde.Umarım trolldür bu sigma konusu.
Konudan bir alıntı.
En çok şaşırdığım ayakkabı tasarımcılığı ve İkram hizmetleri herhalde. Diğerlerini de duymamıştım bir kaç tanesini biliyorum listeden sadece. Baya değişik bölümler var ülkedeAbsürt üniversiteler ve üniversite bölümleri
Misal ben başlıyorum. Liste özneldir. Konuyu üniversitelerin komple dolmasına istinaden yazdım. 1-Ayakkabı üretimi 2-Bahçe bitkileri 3-Balıkçılık teknolojisi mühendisliği 4-Çin dili ve edebiyatı (Bitirmek için Einstein olmak gerek.) 5-Girişimcilik (Burada ders verenlerin girişimcilikle alakası...www.technopat.net
Süt teknolojileri...
Benim hepsine bakmam bir günümü aldı neredeyse.Forumun en iyi konusu olmuş bu, hepsine bakmak istiyorum ama bitirmek de istemiyorum konuyu, yavaş yavaş tüketmek lazım. Özellikle ekranı ısıran arkadaşa kahkaha attım.![]()
Paragraf sorusu çözmenizi öneririm demiş birisiFotoğrafta her şey belli olmasına rağmen soru sorması.
Konu net olarak troll. Komik de değil.Fotoğrafta her şey belli olmasına rağmen soru sorması.![]()
Paragraf sorusu çözmeye de gerek yok. Tonguç 1. sınıftan okuma yazma öğrenme videoları falan izlesin.Paragraf sorusu çözmenizi öneririm demiş birisi![]()
![]()
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.