Komik uzun anınızı anlatın

Teşekkur ederim, daha önce de bu animi baska bir platformda anlatmistim, orada da çok akici anlattigimi ve hikaye gibi okuduklarini soyleyen arkadaslar vardi. Valla basimdan gecenleri siralayarak, detay vererek anlatiyorum, belki de kitap okumayi sevdigimden dolayi kelime seciminden dolayi yazi uzun olsa da akici oluyordur. Tavsiyeniz ve övgünüz için teşekkur ederim, kücük bir detay gibi gorunebilir ama belki de tüm gün bu övgünün pozitif enerjisini taşiyacagim, harika bir kelebek etkisi, teşekkürler
Şu yazıyı denetleyecek moderasyon ekibine çok üzüldüm. Hepsini okudum. Gerçekten çok güzel yazmışsınız.

Valla o detayi atladik, kusuruma bakmasinlar, dengesiz muavinin laneti onlari da buldu demek ki

Öncelikle merhaba, bu tarz anıları, başka konularda yazarken beni etiketler misiniz? Çok güzel bir anı okudum. Tekrardan teşekkür ederim. 22 yaşında biri olarak, bu tarz yazıları okumayı çok seviyorum. Durum betimlemesini ayrıntılı bir şekilde anlatmışsınız. Tek kelimeyle muhteşemdi. Tekrar tekrar okurum. İçtenlikle anlatmışsınız. Eminim güzel yerlerde olacaksınız. Çünkü bir gün herkes anılarınızı okumak isteyecek. Çok mutlu oldum gerçekten. İyi ki yazdınız buraya. Okuma fırsatım oldu. Rica ederim ... Sağlıklı günler dilerim... İyi forumlar...

Okulda altta kalanın canı çıksın oynuyorduk. Çocuğun kolu kırıldı .

Lisede boş derste uzun eşek oynuyorduk, bir arkadaş zıplarken eşeği ıskalayıp dolaba kafa atmıştı

Beşiktaş maçındaydım. Daha çocuğum. Maçı kazanmışız maç bitmiş. Taraftar "s*x on the beach" marşını söylüyor. Eve gittik, anneme "anne s*x ne demek?" diye sordum. Sonra annem nereden öğrendin diye sordu. Ben de maçta duydum diyemedim çünkü bir daha maça gitmeme izin vermez diye korkuyordum. Sonra tabii yedim beş kardeşi, 2 hafta televizyon yasağı. Öyle bir anım.

@AngryKebab, çok teşekkür ederim . Sabırsızlıkla bekliyorum anılarınızı. Gerçekten muhteşem. Keşke anı kitabınız olsa da okusam. Öğretmen mesleği değerli... Hakkınızda hayırlısı olsun. Çok mutlu oldum gerçekten. Harikasınız. Bunu yazmadan olmaz. Sağlıklı günler dilerim. İyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…