Öncelikle merhaba, bu tarz anıları, başka konularda yazarken beni etiketler misiniz? Çok güzel bir anı okudum. Tekrardan teşekkür ederim. 22 yaşında biri olarak, bu tarz yazıları okumayı çok seviyorum. Durum betimlemesini ayrıntılı bir şekilde anlatmışsınız. Tek kelimeyle muhteşemdi. Tekrar tekrar okurum. İçtenlikle anlatmışsınız. Eminim güzel yerlerde olacaksınız. Çünkü bir gün herkes anılarınızı okumak isteyecek. Çok mutlu oldum gerçekten. İyi ki yazdınız buraya. Okuma fırsatım oldu. Rica ederim
... Sağlıklı günler dilerim... İyi forumlar...
Öncelikle merhaba, bu tarz anıları, başka konularda yazarken beni etiketler misiniz? Çok güzel bir anı okudum. Tekrardan teşekkür ederim. 22 yaşında biri olarak, bu tarz yazıları okumayı çok seviyorum. Durum betimlemesini ayrıntılı bir şekilde anlatmışsınız. Tek kelimeyle muhteşemdi. Tekrar tekrar okurum. İçtenlikle anlatmışsınız. Eminim güzel yerlerde olacaksınız. Çünkü bir gün herkes anılarınızı okumak isteyecek. Çok mutlu oldum gerçekten. İyi ki yazdınız buraya. Okuma fırsatım oldu. Rica ederim
... Sağlıklı günler dilerim... İyi forumlar...
Elbette bundan sonra benzer bir ani yazarsam öncelikle sizi etiketleyeceğim. Bu kadar beğenileceğini beklemiyordum ama siz ve diger birçok arkadas anımı beğenmişler, çok mutlu oldum.
öğretmenlik bölümü okuyorum ve belki de dediğiniz gibi gelecekte yazı yazma konusunda atılımlar yapabilirim. Ama en önemlisi sizin gibi övgülerle benim biraz utanmami biraz da sevinmemi sağlayan iyi insanlardir. Tekrar tekrar çok teşekkür ederim, bundan sonra tekrar yazi yazarsam mutlaka sizi de etiketleyecegim, hatta düsündum de olsa olsa 3 hafta kadar çalıştığım bu muavinlik işinde rahatlikla bunun gibi 8-10 anı daha yazabilirim, komik, sinir bozucu, trajikomik gibi birçok absürd olay yaşadim. Firsat buldukça yine yazayim, saglikli gunler, guzel forumlar