Komilik yapılır mı?

ArdaTek

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 16 yaşındayım 174 boyum var. Zaten Online dersler falan var okulu çok dert etmiyorum, part time olarak iş arıyorum kafelere gidip soracağım ama internette biraz araştırdım. Genelde benim yaşımdakiler komi falan oluyormuş. Daha önce deneyimim yok özgüven olarak bir sıkıntım yok. Çok zor bir iş mi sizce genel olarak? Daha önce çalışmış biri falan varsa bahsedebilir mi biraz? Bir de sizce ne kadar maaş alır part time çalışan birisi yurt dışında okumak için para biriktiriyorum. Onun için çalışıyorum. Deneyimi olanlar yazarsa sevinirim.

Zor bir iş değildir. Üniversite 1. sınıftayken neredeyse 10 ay kadar komilik yaptım. Hocam asgari ücrete göre hesaplanır. Asgari ücret 2324/ çalışma saati 180 = 12, 90 TL. Yani saatlik 12.90 TL alırsınız.

Bir öğrenci için gayet iyi para, en kötü cumartesiye kadar bir yer bulup başlamak istiyorum ilk günümden sonra deneyimlerimi tekrar yazarım buraya teşekkürler yanıt için. PP mükemmel bu arada 😅

Senin yaşındayken üniversitelilerin takıldığı güzel bir cafe de komilik yapmıştım. Yaşın genç olduğu ve işe yeni başlayacağın için diğer çalışanlar kendi işini de sana yıkmaya çalışabilirler. Bana tuvaletleri ve yerleri de sildirmişlerdi.
Değişik müşteriler geliyor yukardan bakan mı dersin, hizmetçiymiş gibi konuşan mı dersin... Hiç bana göre bir iş değil, karakterime ters geldi. 1 gün çalışıp, günlük paramı alıp bırakmıştım. Oyuna yatırmıştım o parayı da.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı