Komilik yapılır mı?

Onun yerine bir fabrikaya girin, fabrikada çalışın. En azından mesai yaptığınızda, mesai ücretinizi yatırırlar. Komilik önermiyorum.

Bende 6 ay önce günde 9 saat şeklinde 3 katlı çok yoğun bir yerde komi olarak çalışıyordum. Sonrasında kasaya geçtim. Komiyken her yere koşman gerekiyor. Temizlik, müşteriler, siparişler, her şey senin sorumluluğunda oluyor. Çalışacağın yerin yoğunluğunu bilmiyorum ama günde 13 saate asgari ücret gerçekten akıl karı değil. Diğer arkadaşında dediği gibi bir fabrikaya girmeniz daha iyi olacaktır. Hem çalışma şekli hem çalışma saati hem de ücret olarak.

Bende 6 ay önce günde 9 saat şeklinde 3 katlı çok yoğun bir yerde komi olarak çalışıyordum. Sonrasında kasaya geçtim. Komiyken her yere koşman gerekiyor. Temizlik, müşteriler, siparişler, her şey senin sorumluluğunda oluyor. Çalışacağın yerin yoğunluğunu bilmiyorum ama günde 13 saate asgari ücret gerçekten akıl karı değil. Diğer arkadaşında dediği gibi bir fabrikaya girmeniz daha iyi olacaktır. Hem çalışma şekli hem çalışma saati hem de ücret olarak.

Görüştüm hocam olmadı ben yapmam dedim adama 13 saat çalışacağım asgari ücret verecekti kölelikden başka bir şey değil arkadaşın dediği gibi.

Değmez. Günde 13 saat çalışıp 22 bin TL almak asla akıl işi değil.

Olmadı zaten hocam gitmeyeceğim fabrika market tarzı şeylere bakacağım.

Yılbaşına kadar çalışacağım bir iş arıyorum yaş 19 askere gideceğim şubatta ileri bir tarihe atmaz ise sizce ne iş yapılabilir asıl mesleğim eczacı kalfasıyım fakat sektör çok durgun yaşadığım ilde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı