Komple işletim sistemi yedekleme nasıl yapılır?

Daha fazla  
Benim eski bilgisayarım var markası ASUSTeK P8H61-MX içerisinde orijinal Windows 10 işletim sitemi yüklü, ben daha sonradan yüklemek üzere içerisindeki işletim siteminin yedeğini nasıl alabilirim? Yedek alma sebebim masaüstü bilgisayarıma farklı bir işletim sistemi yükleyeceğim, eğer yükleyeceğim farklı işletim sistemi beğenmezsem isem masaüstünde gelen orijinal Windows 10 işletim sistemi yedeğini yükleyeyim.

Lütfen yorumda yeni bir Windows 10 işletim sistemi yükleyin yazmayın, lisansımın silinmesini istemiyorum. Aldığım ASUSTeK P8H61-MX modeli şimdiden teşekkürler.
Rehber hazırlamak çok mu zor ya bu kadar.

Son düzenleme:
Macrium Reflect ile işletim sisteminin kurulu olduğu diski başka diske kopyalayın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim eski bilgisayarım var markası ASUSTeK P8H61-MX içerisinde orijinal Windows 10 işletim sitemi yüklü, ben daha sonradan yüklemek üzere içerisindeki işletim siteminin yedeğini nasıl alabilirim? Yedek alma sebebim masaüstü bilgisayarıma farklı bir işletim sistemi yükleyeceğim, eğer yükleyeceğim farklı işletim sistemi beğenmezsem isem masaüstünde gelen orijinal Windows 10 işletim sistemi yedeğini yükleyeyim.

Lütfen yorumda yeni bir Windows 10 işletim sistemi yükleyin yazmayın, lisansımın silinmesini istemiyorum. Aldığım ASUSTeK P8H61-MX modeli şimdiden teşekkürler.
Rehber hazırlamak çok mu zor ya bu kadar.

Diskinizi 2'ye bölüp kişisel dosyalarınızı oraya atın sonra Windows'un olduğu yeri silip istediğiniz işletim sistemini kurun ama dikkat edin yedekleme amacıyla açtığınız bölüm silinmesin

@mike_wazowski_bruh rehber hazırlamak bu kadar mı zor yani?
@mike_wazowski_bruh ben yeni rehber istiyorum, of!
Rehber😡 bile hazırlayamıyorsunuz, ayıp yahu.

Pekala, özür dilerim.
------------------------------------------
1)

1635590519849.png

(Windows 10'da da aynı, merak etmeyin)
Şu köşedeki simgeye sağ tıklayın.
-------------------------------------------
2)

1635590573741.png

Disk yönetimini açın.
3)

1635590629059.png

Disk 0'da (C: ) olarak gözüken bölüme sağ tıklayın.
4) birimi küçült seçeneğini seçin.
5) yedeklenecek dosyaların kaç GB olduğunu öğrenin.
6) kaç GB ise o sayıyı 1024 ile çarpın ve 3. sıradaki sayıya yazın (yedeklenecek dosyanız 5GB ise 5 X 1024 = 5120).

1635590790286.png

7) küçült seçeneğine tıklayın ve dosyalarınızı oraya atın.
Yeni açtığınız bölümü sakın silmeyin, başka işletim sistemi kurarken.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı