Daha fazla
Arkadaşlar işletim sistemimi komple bir bütün olarak yedek almak isterim ve gerektiğinde de bunu kolayca geri yüklemek isterim. Yani, Boot diski, recovery diski ve C: Diski.
Bir kere yedek alsam yeter. Sonra sadece kullanıcı klasörünü elle yedeklerim arada bir.
Kolay yolu var mıdır? Yardımlarınız için teşekkür ettim. Swap alanı saymazsak toplam 20 GB kadar bile alan tüketmiyor Windows 10 sistemim.
Defender yok zaten. Uçurdum onu. Kısa zamanda deneyeceğim DISM++.2 tür alırsın:
1-Acronis, AOMEI, ghost vs.
2-DISM++(tercihim)
Yedegini ISO olarak almak istersen ve yedegi temiz kurulum olarak yüklersen,
Buyur:
Bunu yaparken Defender kesin kapat!Hazır Kurulu Sistemin Iso Dosyasını Oluşturma (rehber)
Hazır kurulu sistemin iso dosyasını oluşturma (REHBER) Hali hazırda kurulu olan sistemimizin iso dosyasını oluşturacağız. Tüm sürücüleri kurulu, programları, özelleştirmeleri ve güncelllemeleri yüklü. Çalışma için gerekli programlar Dism++, Winreducerconverter ve Poweriso. Dism++ version 10.1.100...www.tnctr.com
Recovery secersen ESD,
Maximum secersen wim olarak alırsın(tercihim bu)
Hocam DISM ++ ESD -> ISO yada WIM -> ISO dönüştürmesi yapıyordu bildiğim kadarıyla.@706111 ort ISO wim olarak 12 GB civarı olur.
ESD fazla sıkıstırma yapar, sorun olmaması için her zaman. Wim olarak alırdım.
Yuklemesi de PC'ye gore ort. 5 dk civarı.
Yedegi install.wim olarak aldıktan sonra,
PowerISO ile bir ISO kalıbını aç, sourcess içindeki wim i sil.
Yedek aldığın wim i ekle ISO'yu kaydet. Flasha yazdır, formatla vs.
Yedeklemeden once programları kur etkinleştir vs. , drectix, netfwork, vstudıo vs kur
İlk sanal de dene, kolay gelsin.
eve yapıyor, ama poweriso alıskanlıgımız varHocam DISM ++ ESD -> ISO yada WIM -> ISO dönüştürmesi yapıyordu bildiğim kadarıyla.
Yok hocam hiç adını duymadım ve ne olduğunu bilmiyorum Ghost'un.@snop02 bahsettiğiniz yöntem sanırım modifikasyonlu kurulum ortamları için de kullanılıyor.
Win7 dönemi ilgimi çeken bir konu idi. Açıkçası hiç denemedim çünkü benim için pek kullanışlı değildi.
Ghost'un adını bildiğinize göre epey eskiden beri sistem yedekleme konularına aşinasınız.![]()
Mesajın o kısmı sana değil snop'a yönelik idi.Yok hocam hiç adını duymadım ve ne olduğunu bilmiyorum Ghost'un.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.