Komple Windows yedekleme var mı?

Dedigin gibi;
Aslında hocam ben pek yedekte almıyorum
ISO modladıgımız için, ISO bize daha esneklik kazandırıyor.
NTLite ile aldıgımız .xml sablonu zaten gereken ayarları yapıyor
Buna ilaveten regleri monte ederek ve açılışta otostart programları(katılımsız)
Ozellikle taskbar, Explorer, startmenu seffaflastırma programları açık ISO'ya monte
ISO modlamak benim için 1. si olmaz sa olmaz
Programları katılımsız yaparak (Office dahil)
ISO'da OEM klasorune scriptcommand. CMD ve XXX klasore programları atarak ilk ekrandan sonra oto kurulum daha kolay ve sorunsuz bizim gibi modlayanlara.
Avantajı:
5/6 ay gibi gelen güncellemeleri ISO'yu UUP'tan çekerek, sadece ISO'yu modlamak
Ve ISO'ya OEM klasorunu ve programların yuklu oldugu XXX klasorunu eklemek.

Sizin yonteminiz bana pek uymuyor ve denemedim,
Ama 1, 2, 3 yedekleri
Mesela;
Hiren's Boot gibi bir sayfada toplayarak flasha atarak flash üzerinden çalıstırılırmı acaba diye de düsünmüyor degilim.
Kolay gelsin.

Son düzenleme:
@snop02 hocam sizin işlemler profesyonel işler. Beni aşar.
Hiren konusunda ne kastettiğinizi anlayamadım ama benim bahsettiğim yedekleme tarzı uymaz, yapılabilecekse öyle birşey ancak sizin tarzınız Hiren'e uyar. Gerçi Hiren artık eskisi gibi değil. Klasik - standart WinPe.
Hiren gibi muhteşem bir şeyi çoğu kişi nasıl bilmez yıllardır aklım almıyor.

Sahsi görüşüm.
Artık teknoloji bulut sistemi ve sap yönetimi gibi durumlara evriliyor, onceden işlerimizi manuel tek tek yapmak için ogrenmemiz gerekirdi mesela.
Forumlarda sabahlardık yani...
Şimdi hele yapay zeka olayı emeklemede, biraz geliştigi zamanlar insanların sadece aklına gelmesi ve konusması yetecek.
Bu insanların düşünme yetisini bence ortadan kaldırır.
Hiren tamamen geliştiricileri bu işlere devam ettiremediler.
Hirenin yaptıgı uygulamalar artık işletim sisteminin parcası oldular vs...
Boyle konular hakkında forumda karsılıklı konusmayalı, ve fikir söylemeyi uzun zaman olmuştu. Teşekkürler.
İyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…