İlk bilgisayarımı edindiğim yıl içinde tuşuna basmıştı. O günden beri misafir çocuğu odama giremez. Yeterince ceset gördüm.
Linkini atsana.Benim değil ama forumdaki bir kişinin 2070 ekran kartına işemişlerdi.(forumda konusu bile var)
Tuşuna basmıştı derken? hocam anlamadımİlk bilgisayarımı edindiğim yıl içinde tuşuna basmıştı. O günden beri misafir çocuğu odama giremez. Yeterince ceset gördüm.
Ben evde bilgisayar başındayken çocuk gitmiş arabadaki klima tuşuna basmış.Tuşuna basmıştı derken? hocam anlamadım![]()
Benim çok bir olayım yok gelmeden bilgisayarımı ve Ps'mi bir odaya kapatıp bende oraya girip odayı kilitliyorum genelde.Arkadaşlar hiç komşu çocuğu veya kuzenlerle falan bilgisayar kırılması olayı var mı? Benim sadece farenin USB'sini kırmışlardı o da çocuk ayağı takıldı düştü diye. Başka yok sizin var mı?
Ben de yapmıştım, özür dilerim canım babacım...Arabanın tavanını çökertmisti.
Evet üstüne çıkıp zıplamişlar.
Benzeri amcamın başına geldi ev sahibi aracın ustune düşmüştü. Ağaca çıkayım derken arabanın üstüne düşmüştü. Saka gibi ama gerçek. Sunroof zarar görmüştü. Resmini bulursam atarım.
Bozmaktan bahsediyordunuz galiba. KomikmişBen evde bilgisayar başındayken çocuk gitmiş arabadaki klima tuşuna basmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.