Komşum bana büyü yapabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir kimyacı kimya bilimini kullanıp insanları öldürüyor diye kimya mı suçlu oldu? Bu cümleyi ancak maksimum cahil biri kurabilirdi.

Dolaylı olarak sebebi kimyadır. Ceza alması gereken kimyacıdır ama. Bunda da aynı. Suçlu olan yöneticiler doğru ama islam olmasa bunu yapamazlardı. Bununda dolaylı olarak etkisi var.

Abi siz ciddi misiniz ya? Technopat batiyormus da haberimiz yokmus.

Bilimin cinlerden, hayaletlerden bahsettiğini gördün mü hiç? Bahsetmez, çünkü öyle bir şey yok. Olsa kanıtlanırdı zaten. Olmayan bir şeyi kanıtlayamazsın, tanrı gibi.
Bu ne cahilce bir böyle. Bilim, madde ve onun etkileşimi ile ilgilenir. Madde olmayan bir şey bilimi ilgilendirmez. Bilim, metafizik dediğimiz kavramları yalanlamaz ya da doğrulamaz. Doğrulamaya ya da yalanlamaya çalışmaz. Bilimin amacı evreni ve evrende olan olayları matematik ile açıklamak, hipotezler sunmaktır. Lütfen biliyorsanız konuşun bilgili sansınlar. Bilmiyorsanız susun adam sansınlar.

Bilimin cinlerden, hayaletlerden bahsettiğini gördün mü hiç? Bahsetmez, çünkü öyle bir şey yok. Olsa kanıtlanırdı zaten. Olmayan bir şeyi kanıtlayamazsın, tanrı gibi.

Sence bilim her şeyi açıkladı(kanıtladı) mı ki bu kadar kesin konuşuyorsun. Tamam ben de inanmıyorum fakat bu kadar körü körüne karşı çıkmak bana biraz saçma geliyor.

Ya abi hangi yüzyıldayız artık ya ciddimi'sin sen aga. Artık şunların gerçek olmadığını 5 yaşındakiler biliyor her bilgili genç biliyor boş konu.

Kusura bakma ama at gözlüğü ile bakıyorsun dostum şu konuya yazan sosyal üyelerinin yazdıkları şeyleri bir okusan keşke.

Dolaylı olarak sebebi kimyadır. Ceza alması gereken kimyacıdır ama. Bunda da aynı. Suçlu olan yöneticiler doğru ama islam olmasa bunu yapamazlardı. Bununda dolaylı olarak etkisi var.
Adam gözümüzün önünde ölen yahudilerin suçlusu 14 milyar yıllık kimyadır diyor. Şaka mısın hocam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı