Komşum çok gürültü yapıyor

@blacx1

Bir ara düzelmişti gerçi de, bu aralar yine aynılar.

Kusura bakmayın da, tipik bir Türk bireyi cevabı olmuş. İsviçre'de yaşıyorum. İsviçreli çocuk gürültü yapmıyor da bizim angut Türk çocukları yapıyorsa o zaman sorunun çocukta değil ebeveynlerde olduğunu anlamak mümkün. Bizim Türkler çocuk yetiştirmesini falan bilmiyor. Ellerinde değilmiş. Gayet de ellerinde. Sadece işlerine gelmiyor.

Üreyenler veletlerine sahip çıksın bir zahmet. Çocuk bu ne yapsınlar diye geçiştirip milletin hakkına tecavüz etmeyin. Sizinkisi çocuk da elin yabancısınınki çocuk değil mi? Demek ki sorun çocuk olmakta değilmiş.
İşlerine gelmiyor filan da değil. Ben iki çocuk büyüttüm(Kardeşlerim), Çocuğun karakterine bağlı. Bazıları huysuz oluyor. Ayrıca yurtdışında yaşamadığın belli, benim akrabalar hep sesten şikayetçi.

Zaten nüfus azalıyor, bu neyin kafası? Çocuk yapmaktan iyice soğutun milleti.
Olayın üremeyle alakası yok, üremek isteyen üresin. Fakat çocuğa bakmayıp erken yaşta eline tablet, telefon verip bir köşeye atacaksan kusura bakma kardeşim senden ebeveyn olmaz, o çocuğun bu koşullarda düzgün bir psikolojiyle de büyümesini bekleyemezsin. Sonra o çocuk avazı çıktığı kadar da bağırır, söz de geçiremezsin. Ne alaka diye diyecek olursan bizzat akrabalarımdan biliyorum 😃 .

Olayın üremeyle alakası yok, üremek isteyen üresin. Fakat çocuğa bakmayıp erken yaşta eline tablet, telefon verip bir köşeye atacaksan kusura bakma kardeşim senden ebeveyn olmaz, o çocuğun bu koşullarda düzgün bir psikolojiyle de büyümesini bekleyemezsin. Sonra o çocuk avazı çıktığı kadar da bağırır, söz de geçiremezsin. Ne alaka diye diyecek olursan bizzat akrabalarımdan biliyorum 😃 .
Tamam, atın insanları sokağa. Zaten siz yetiştirmişsiniz biliyorsunuz, haksız bunlar.

Çocuk bu ne yapsınlar? Hiç çocuk baktınız mı merak ediyorum.
Suriyeliler savaştan kaçıp buraya gelmeseydi arkadaş böyle sorun yaşamazdı. Ayrıca onların zevki sebepleri için benim rahatım suistimal edilemez.

@blacx1

Bir ara düzelmişti gerçi de, bu aralar yine aynılar.

Kusura bakmayın da, tipik bir Türk bireyi cevabı olmuş. İsviçre'de yaşıyorum. İsviçreli çocuk gürültü yapmıyor da bizim angut Türk çocukları yapıyorsa o zaman sorunun çocukta değil ebeveynlerde olduğunu anlamak mümkün. Bizim Türkler çocuk yetiştirmesini falan bilmiyor. Ellerinde değilmiş. Gayet de ellerinde. Sadece işlerine gelmiyor.

Üreyenler veletlerine sahip çıksın bir zahmet. Çocuk bu ne yapsınlar diye geçiştirip milletin hakkına tecavüz etmeyin. Sizinkisi çocuk da elin yabancısınınki çocuk değil mi? Demek ki sorun çocuk olmakta değilmiş.
Türk çocuğu değil hocam suriyeli :D.

Tamam, atın insanları sokağa. Zaten siz yetiştirmişsiniz biliyorsunuz, haksız bunlar.
Evine yalıtım yaptırmak da onların görevi çocukları çok ağlayıp zırlıyorsa?

Suriyeliler savaştan kaçıp buraya gelmeseydi arkadaş böyle sorun yaşamazdı. Ayrıca onların zevki sebepleri için benim rahatım suistimal edilemez.

Türk çocuğu değil hocam Suriyeli :D.

O aç köpekler bırak yalıtım yaptırmayı merdiven parasını bile zor ödüyormuş.

@LuisB4y

Bizim komşular Türk. Bizimkilerde de var böyle çocuklar maalesef.
Arkadaşın yaşadığı problem suriyeliler yüzünden olduğu için öyle yazdım. Kimsenin çocuğu başkasının rahatını suistimal etmemeli.

Nüfus son 5 yılda ne kadar arttı biliyor musun? Ses yapmamasını çocuğuna söyleyeceksin o da yapmayacak kimse rahatsız olmayacak. Bizde çocuktuk ama dur denilince duruyorduk dostum.
Türkiye çok yaşlı ülke statüsüne geçti. Böyle konuşmayın lütfen. Ayrıca 2 yaşındaki bebekten ses yapmamasını söyleyince susmasını bekliyorsan kusura bakma da hayalperestsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı