Komşum çok gürültü yapıyor

Hocam bence siz diğer arkadaşların dediği gibi geceleri ses yapın. Ama aşağı kattakileri rahatsız etmemek açısından tavana doğru ses yapmanız daha iyi olur. Boş olmayan odalarda yapın ki sese uyanıp mevzuyu anlasınlar. Ses yaptıkları her gün yapın bunu. Kapıya gelmeye yüzleri tutarsa da fırçalar gönderirsiniz.

Son çare öyle yapacağım kardeş.

İyi yapıyorsun anca öyle anlar bu yobazlar.

Bakmadım? Çocuk ama şöyle bir durum var onları dünyaya getiren vatandaşlar onlara dur demez ise onlar tabii vururlar duvara.
Polise şikayet edeceğim söyle. Sonra onlar zaten susacaktır, he hala devam ederse hukuki yollara başvurun. Hocam balkondan halı silkelemenin bile hukuki süreçleri oluyormuş galiba.

İnsanlarla uğraşmak zor üstadım. İyi direnmişsiniz yine yanınızdakilere çok kızdım açıkçası.

Teşekkür ederim. Bir tane arkadaşım vardı o en beteriydi. Gece 12 gibi yatmaya gitmişti, 3 gibi tekrar kalkmıştı, "yan odadakiler kart oynuyor uyuyamadım" demişti ve 'inşallah ses gelmez" diye dua ederek yarım saat sonra tekrar yatmaya gitmişt. 2 gün sonra yan odadaki çocuklarla karşılaşınca çocuklar ortaya doğru 'gürültü geliyor mu?" demişti bu da gülerek hayır demişti. Ne korkak ucube insanlarla uğraştım anlatamam bile. Allah hepimize kolaylık versin ne diyeyim.

Teşekkür ederim. Bir tane arkadaşım vardı o en beteriydi. Gece 12 gibi yatmaya gitmişti, 3 gibi tekrar kalkmıştı, "yan odadakiler kart oynuyor uyuyamadım" demişti ve 'inşallah ses gelmez" diye dua ederek yarım saat sonra tekrar yatmaya gitmişt. 2 gün sonra yan odadaki çocuklarla karşılaşınca çocuklar ortaya doğru 'gürültü geliyor mu?" demişti bu da gülerek hayır demişti. Ne korkak ucube insanlarla uğraştım anlatamam bile. Allah hepimize kolaylık versin ne diyeyim.

Hem üzüldüm hem şaşırdım.
Amin kardeşim.

Bizde aynısını 1 yıl çektik sonunda ev sahibi kirasını fahiş fiyat yapınca başka şehire gitti de kurtulduk. Başkası belayı aldı, bunlar nereye gitse sorun yaşatacak aileydi. Polis falan bile etki etmemişti, ancak mahkeme olur o da bayağı uzun sürüyor uğraştırıyor çok şükür ki gerek kalmadı. Bazı aile anlamaz. Çocuğu dışarı çıkarıp enerji attırmayınca her şeyi eline verince sinirli çocuk büyütüyorlar. Terbiyesiz aile denk gelmiş. Gündüz belli saat arada bir olabilir normal ama sen evini oyun parkına götürür gibi serbest bırakırsan çocuğunu alt, üst ve yan fark etmez rahatsız edip insanların vebaline girersin. Allah yardımcınız olsun durumunuzu çektim ben bilirim.

Bizde aynısını 1 yıl çektik sonunda ev sahibi kirasını fahiş fiyat yapınca başka şehre gitti de kurtulduk. Başkası belayı aldı, bunlar nereye gitse sorun yaşatacak aileydi. Polis falan bile etki etmemişti, ancak mahkeme olur o da bayağı uzun sürüyor uğraştırıyor çok şükür ki gerek kalmadı. Bazı aile anlamaz. Çocuğu dışarı çıkarıp enerji attırmayınca her şeyi eline verince sinirli çocuk büyütüyorlar. Terbiyesiz aile denk gelmiş. Gündüz belli saat arada bir olabilir normal ama sen evini oyun parkına götürür gibi serbest bırakırsan çocuğunu alt, üst ve yan fark etmez rahatsız edip insanların vebaline girersin. Allah yardımcınız olsun durumunuzu çektim ben bilirim.

Amin Allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsun. Bunların şerrinden Allah'a sığınırım. Aslında söyleyecek çok şey var görünce onu binada ama Allah'a havale ediyorum.

Duvarlara mümkünse yalıtım yapmayı düşünebilirsin. Ayrıca bir çubuk & oklava yardımıyla yukarıya uyarı sinyali de gönderebilirsiniz, geçmiş olsun. 😃

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı