- Makaleler
- 6
Yasal riskleri de interneti veren kabul ederse tamamdır o iş.İnternetinizi paylaşıyorsunuz bari ürünü komşunuz alsın.
Yasal riskleri de interneti veren kabul ederse tamamdır o iş.İnternetinizi paylaşıyorsunuz bari ürünü komşunuz alsın.
10 senedir komşularımızla internet kullanıyoruz, daha sorun yaşamadık. Firmaya gidip biz ortak kullanıyoruz demezseniz bir şey olmaz.Başka açıdan yaklaşmak istiyorum bu yapılan yasal değildir sonra başınıza iş gelebilir.
Çocuğa anlatır gibi demişUzun bir Ethernet kablosuyla Router'a bağlayabilirler.
Kablo kanalı al, içinden geçir. Matkapla duvarı del diyecek hali yok herhalde. Gayet basit bir anlatım.Çocuğa anlatır gibi demiş.
Bu arada kablo çekme falan sıkıntılı işler, ceremesini çekersin haberin ola.
"Ethernet" ve "Router" sözcüklerini kullanmasından dolayı anlaşılmayabilir, yoksa anlatım basit.Kablo kanalı al, içinden geçir. Matkapla duvarı del diyecek hali yok herhalde. Gayet basit bir anlatım.
Uzun bir Ethernet kablosuyla Router'a bağlayabilirler.
Hayır. Onların Router'ının ayrı bir şifresi olacaktır.Peki bu router’da bağlattık diyelim onların evinde router var Wi-Fi şifresinimi vermemiz lazım internete bağlanmaları için routerdan?
Menzil artırıcıyı alınca bağladık diyelim wifi şifresinimi vermek zorundayız internete girmeleri için ?Ekstra bir wifi menzil artırıcı almaları gerekiyor.Sizin ethernet kablonuzdan menzil artırıcyıya kablo çekeceksiniz.Böylece kablosuz kullanabilsiniler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.